hiti nedir ?
ne kadar kazandırır ?
bu siteyi neden almalıyım?
kullanıcıların bu sorularına cevap vermessen 1500 tl ye değil 15 liraya gitmez bu site
güzel sorular cevaplayayıp

1. Hiti yok hit olduğu için satmıyorum zaten.Sistemi yazarken ilgilenebilirim diye yazdım ama daha sonra ilgilenemedim hatta 2000 tane broşürde bastırdım.
2. Site Firma rehberi sitesidir. Tabiki alan kişi firmalara bedava yapmıyacak ücretli yapacak. Yani yatırımcı ve bu işten az biraz anlayan birinin bu sistemi alması lazım.
3. İlk yıl yapacağın işlerde cüzi bi miktar alsanda bayilerini teker teker bulsanda bu en fazla 1 yıl sürecektir. Buraya üye olan firmalar yıllık üye olacaktır. Yani 1 veya 2 Yıl sonra düzenli para akışı olacaktır. Bununla beraber geliştirilebilir bir sistem olduğundan zamanla yenilikler yapılacağı için portal tarzına dönüştürülebilir.
4. Bu siteye örnek verebileceğim siteleri yazayım
---
www.antalyamport.com bu site sadece ayrıntılı firma tanıtımı yapıyor. Yıllık aldığı ücret 30TL
---
www.nelervar.com bu site ayrıntıyı bırak firmanın logosunu koyarsa yat kalk allaha dua et aldığı fiyat 99TL ekstra olarak yaptıgı tek şey domain hosting veriyo bir tane index atıyor o kadar.
5. Bu sistemi sadece antalya olarak düşünmeyin sistemi komple kodlarıyla vereceğim tabiki her il için uygulaya bilirsiniz. Yani bu fiyata 81 tane site açabilirsin

tabi o iller için ilgilenebilecek biri bulman lazım.
6. Ekstra kodları da yanında vereceğim. Mesela bir firma ekledin sitede istiyor. Tamam diyorsun ek olarak vereceğim siteyi atıyorsun. Firma Rexlamantalyadan ürünlerini giriyor hem kendi sitesinde hemde Rexlamantalya sitesinde çıkıyor. Böylece firmanın hem kendi sitesi oluyor hemde firmarehberine üye olmuş oluyor.
Örnek :
http://www.rexlamantalya.com/F-12-Han-Ofis
Firmanın Sitesi :
http://www.hanofis.biz/
Bu örnekte vermiş olduğum site toptancı birde düşünün artık siz 100 küsür tane bayisi var ve buradan fiyatlara bakıyorlar
Ekstra sorularınıza cevap verebilirim.
Kanka sen yenisin galiba
R10'da bu paralara bu siteyi satmayı aklından bile geçirme
Süloya selam söyle. En kısa zamanda format için yanınıza gelicem
Kanka benim zaten süleyman