Daha öncede belirttiğim gibi ve 3 senelik hostgator tecrübeme dayanarak hostgator kalitesini başka bir yerin verebileceğine ihtimal bile vermiyorum. 10 dolarlık müşteride 250 dolarlık müşteride aynı kesintisiz desteği alıyor canlı destekten anında ticket ile olan isteklerde 1-2 saat içinde yanıt alınıyor. Birçok firma gibi ben paramı aldım hadi ne halin varsa gör gibi bencil bir düşünce yok hostgatorda.
Sürekli kendilerini yeniliyorlar bir süredirde 8 işlemcili makinalar 16 işlemcili makinalara dönüşmeye başladı performans dahada arttı benim bulunduğum sunucuda loadlar bazen 30 larda geziyor ama gram yavaşlama yok sunucular çok iyi optimize edilmiş. İşte tek sorun yurtdışı çıkışlarında yoğunluk olduğunda bundan en fazla amerika lokasyonlu siteler etkileniyor bu sorunlar haricinde eğer çok büyük içerikli bir sayfanız yoksa siteler gayet hızlı açılıyor ben bazen hangi sitemin hollandada hangisinin hostgatorda olduğunu unutuyorum.
Bunun haricinde hostgatorun artık apache yerine bazı sunucularda litespeed webserver kullanması gerektiğini düşünüyorum böylece bu yüksek konfigürasyonlu makinalarda performans 2 kat artacaktır ve bu sunuculara daha fazla site alınarak gelir gider dengeside yakalanmış olacaktır.
Sevgiler...