curcuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
forumu birkaç gündür takip etmemem sebebiyle atılan postları takip edemedim, tüm postlara atfen cevabımdır;

kurthan rumuzlu arkadaşım konuyu daha dikkatli okusa idiniz veya sunucu sahibi ile görüşmek yerine bana özel post atıp bu nedir deme zahmetinde bulunsa idiniz eğer konuyu gereksiz postlarla kirletmek zorunda kalmazdınız, benim kasıt ettiğim konumda da yazıldığı gibi DC(Data Center) türkçesi ile Veri Merkezi Referansı'dır. Bu belirttiğim domainler ile aynı dc merkezinde bulunuyoruz. Özetlemek gerekirse amaç müşteriye bu nedende bizi tercih etmenizde etken olabilir mesajını vermek idi. Konu henüz netleşmeden "yalancının mumu yatsıya kadar mı arkadaşlar?" gibi çamur atıcı yaklaşım ve yargılar içinde bulunan forum üyelerini de kınıyorum.

Hocam ben çamur atmadım atmamda beni bilen bilir lakin konunuzda dc referaslarımız demisiniz orda şunu deseydiniz bu domainler ile aynı datacenterda bulunuyoruz ozaman anlardım ama kim olsa bunu dc referanslarımız yazısını görünce bu şekilde anlar yanlısmıyım ?

DC Referanslarımız;
irc.sohbet.net
irc.zurna.net
irc.muhabbet.net
irc.sohbet.gen.tr