Brave09 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
File manager bölümünde klasör oluşturup dosyalarını kategorize edebilirsin. Download linkleri değişmiyor.

Şimdi herkes download/upload hızlarından şikayetçi, ama şimdi bende VPS'de kullanıyorum aynı anda 5 download yapıyorum. 1-3 MB/sn indirme hızı alıyorum, upload yaparkende Filezilla ile aynı anda 5 dosya gönderiyorum 8-9 MB/sn hız alıyorum.

Ben bu şikayet eden arkadaşları anlayamıyorum, Madem memnun değilsiniz neden kullanmaya devam ediyorsunuz. (Kazancı iyi olduğu için kimse bırakmıyor) Ben burada hotfile'yi savunmuyorum, hotfile'nin sistemi dedicated serverlar üzerine kurulu olduğundan dolayı hız sorunları mutlaka vardır. Rapidshare gibi datacenter haline gelmiş bir sistemle kıyaslama yapmak saçma olur. Hotfile zamanla kendi datacenter kurar ve serverlar arası ortak bir internet hızı yapabilirse, o zaman rapidshare ile kıyaslama yapılabilinir.

Not: Hem Beğenmeyip hem kullanıp (para kazanarak) hem de burada karalama yapmayın.
Pardon.. Sizden izinsiz yorum yaptığımız için özür dileriz.. Bir dahakine yorum yaparken size danışırız olur biter

Yazımı tam okusaydınız eksiklerinden ve iyi yönlerinden bahsettiğimi görürdünüz. Neden kullandığımı da belirttim..

Madem yorum hakkım var ve bunu da kullanmak en doğal hakkımdır demekki değil mi?

Download yapmak icin hotfile alınmaz.. Hatta en son tercih bile olamaz rapid netload vb varken.

Nasil savunmasını biliyorsan eleştrilmesini de bileceksin dostum. Konu açmışsın hep iyi yönlerinden bahsetmişsin.. Bırakta insanlar da özgürce eleştirsin kötü yönlerinden bahsetsin.. Alacak olan kişiler de iyi vaatlere kanmasin kötü yanlarını da görsün.

Herneyse kırdıysam üzdüysem affola.