cxc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman Derim Arkadaşlar Tam bir *********** firma gittigidiyordan ve diger reklam verenlerden alıyorlar parayı. Ama yayıncı olarak işte resimden bakabilirsiniz. Benim Site için 1.2 milyon gösterim almışlar 21 dolar vermişler.
Arkadaşım ne garip adamlarsınız. Biraz hesap yapın kitap yapın. Sahtekar diyorsun adamlara. Ben bu forumu anlamıyorum. Şaşkınlarla dolu. Kardeşlerim, bir bölün bakayım 21 doları 583 tıka? tık başı 3,6 cent'e geliyor yani 5,4 kuruş aşağı yukarı.

Şimdi burada reklamstore nasıl sahtekar oluyor? Burada suç senin kardeşim. O kadar resim koymayı biliyorsun, sitenin neresine koydun Reklamstore bannerini onu da bir koysan keşke. Tıklama oranı gözüne çarpıyor mu hocam? Daha farklı bir yere koymayı denesene hocam?

Adamlar Ecpm diyorlar o yönden haklısın düşük kazanmışsın ama hocam sen nereye koymuşsun ki bannerı bu kadar az tıklanıyor?

Yani tık başı çok az veriyor diye ağlayanı çok gördüm ama senin gibisini ilk defa görüyorum. Arkadaşım sen hayatta çok başarılı olursun ama merak etme. İki şey sende mevcut. Cahillik. çünkü ne dediğini bilmiyorsun hesap kitap sıfır. İkincisi de cesaret. Hiç birşey bilmemene rağmen sahtekar diye insanların günahını alıyorsun. Ama kendi cahilliğin ortaya çıkıyor.

sevgiler saygılar