r10'da aşk konuları az çok meşhurdur..Belki bu sevenlere bir yardımız olur...Güzel sözler şiirler ekleyeceğim..Bilenler varsa eklemek isteyen eklesin..Ekleyn olmassa da ben ekleyeceğim bir tane..Birinin işine yarar belki..
"Seni seviyorum..beni sevmen için bir davetiye değil bu..bir karşılık bekleme, bir borçlandırma cümlesi değil..sırf seni seven bir insanın varlığını öğrendin diye bir şey değiştirmeye çalışma değil hayatında..-ben de seni seviyorum-cu beklentilerin eşiğinden geçmedim ben..kapının önündeyim hala..sen buyur ettikçe de girmeyeceğim..ama bıraksan aylarca beklerim o kapının önünde, sorun değil..
Kelimelere dökmek çok da önemli değil sevgiyi..kuru bir -seni seviyorum- ile anlatamam ki sana seni nasıl sevdiğimi..kelimelerin ardına sığınmak bu sevgiye ihanet olur hatta belki de..
Mma şunu bil, tüm benliğimle seni sevsem de şu an yapabildiğim kuru kelimelerin ardına sığınmak maalesef..ileride anlayacaksın ne kadar sevdiğimi kelimelerden bağımsız..karşılık beklemeyen bir -seni seviyorum- bu, -ben de seni- için değil, içimden geldiği için..
Kalbinin eşiğinde buyur edene kadar beklerim ben seni..sıkılmam, çünkü seni seviyorum.."
başlık üstüme kalmassa sevinirim