Bursatakip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi 5 tane kredi kartı ve visa denedim kart reddediliyor sürekli ve bir mail geldi artık google da reklamlarınız yayınlanmayacak içeriği ile promosyon kodum da gider mi yeniden kullanabilirmiyim promosyon kodumu ve ben nasıl ödeme yapacagım bu adwords a yaklasık 2 haftadır basımı ağrıtan ir konu haline geldi bu adwords meselesi bir bilen vardır umarım. forumu okudum inceledim benim kadar problemi üst üste yaşamış biri daha görmedim o yüzden konu açma gereği duydum..

İyi çalışmalar
Merhaba,

Anladığım kadarıyla, kurallar ve şartlar' a uymadığınızdan dolayı hesabınız ve hesabınız içerisinden reklamını yaptığınız site Google AdWords reklamları hizmetinden tamamiyle çıkartılmış ve bundan sonrada hizmet alamayacaklar listesine konmuştur.

Hesabınıza eğer ki bir AdWords kuponu da girdiyseniz, bu kuponu bundan sonra kullanamayacaksınız.

O hesap içerisine ön ödemeli olarak bir bütçe yatırdıysanız da, yani gerçek anlamda kredi kartınızdan aktivasyon ücreti dışında bir ücret yatırdıysanız, o tutarı geri ödeme bildirimi göndererek iadesini gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun dışında, o hesabı duraklatmanızı ve yayın konusundaki umudunuzu kesmenizi belirtmek zorundayım.