Yahyacan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
al o parayı çatır çatır ye senden önce birilerinin aklına gelseydi eminim açardı burada kimse erdemli insan takliti yapmasın beyler adamın üstünede gitmeyin sizde yapardınız insanoğlu nankördür şimdi bu yorumumdan dolayı seninde sayfan derler yok ama olabilirdi ama uğraşmıyorum vs vs bunları geçtim adam ekmek parası kazanıyor o reklamlar belki ona ait değil düşünün 1.000.000 hayranlı sayfanız reklam yapmıcaksınız para kazanmıcaksınız 5 saat 2 saat yemek,tuvalet vb ihtiyaç kalan zamanda o sayfayı güncelliyeceksiniz karşılıksız şekilde hadi yapında görelim hadi ordan canım herkes para nasıl kazanırım diye düşünüyor kimseye hilekar sahtekar damgası vurmuyorum ama mantıklı düşünün sizinde aklınızda geçerdi reklamlar adamın değilse zorlamaya gerek yok !!
Lütfen genelleme yapmayın.Bu tarz bi grubu en gerizekalı insan bile akıl edip açabilirdi.Ama biz dürüstçe hareket ediyoruz.İnsanlarımızın aptallığını,bilgisizliğini,cahilliğini kullanıp gözler önüne sermeme taraftarıyız.Benim facebookta bir tane grubum var.O da bizim sınıfın grubu.

Bu şekilde insanları aptal yerine koyup para kazanan zihniyetlere yazıklar olsun.Bu adiliğin alasıdır.Bu haram paradır.

Size tepki maksadında yazmadım yanlsı anlamayın.Tepkim bu tür grupları açıp malesef insanlarımızın bilgisizliğini,merakını kullanan insanlara.