KATILSANA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi hayâ Allah aşkına? Bende senin argo içerikli mesajlarına argo veya aynı üslup şekliyle mi cevap vermeliydim yani? Kürt olabilirsin... Bunda birşey yok. Ama kendini savunma olarak saldırıyı ve bu saldırının dozunu artırmayı seçersen ben senin terbiyesiz olduğunu tek mesajına bakarak söylerim.

Ve fakat bence senin mesajlarında gözlenen küfürbazlıktan ziyâde saldırganlık. Siz bu kafayla, siz şöyle, siz böyle derken kullandığın cümleler öyle ki; sadece konuyu okuyan ya da cevap yazanlara değil, tüm Türk'lere yönelik. Bu da senin bir değil, iki kere terbiyesiz olduğunu gösterir.
Argoya bişey demiyorum haklılık oranın var ama tüm Türklere yönelik söylemine asla katılmıyorum.Kesinlikle sonsuz saygı duyuyorum ve seviyorum ama
yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi "Ne mutlu Türküm" deyip kaçak sigara satarak memelekte zarar veren insanları gördükçe onlara saldırmadan edemiyorum.

Alperbil'in imzasında rockets 40 winston 3 tl bilgi pm geçiyor.
Bu sigaraların nerden ve kim tarafınfan memlekete sokulduğunu sanırım hepimiz biliyoruz.O halde bu satışlardaki aslan payının gittiği yeri de biliyoruz. Durum buyken, hizmet ettiği odakları bilmeden, başkasının değerlerine saldırılması kabul edilemez.Bunlar embesil türler,işlerine geldikleri gibi davranırlar...