nerden biliyorsun pk* yandaşı olmadığını ayrıca kürtler hakkında hepsi ******** değildir demişsin bu konuda ne kadar eminsinmantık yürüterek yada gözlemleyerekmi bunları söylüyorsunuz.bence yorumunuzun son kısmına kadarki olan bölümü tamamen gereksiz.
Arkadaşım bu tür genelleme külliyen yanlıştır. Sen kalkmış tüm kürt halkını itham etmişsin. Ben Trabzon'luyum, çok şükür vatanımıza devletimize canımız feda diyecek kadar severiz. Ama sizin yaptığınız milliyetçilikten öte ayrımcılık oluyor. İşim gereği Kürt olan kişiler tanıdım, ve inan bana içlerinde senden benden daha milliyetçi olanını gördüm. Ne yazık ki her yıl terör denen lanet şeye onlarca şehit veriyoruz, ancak
tamamını itham ettiğin kürt halkının da yüzlerce köyü basıldı, çoluk çocuk demeden öldürüldü. O insanlar da bunları yaşamışlar. Her kesimin iyisi kötüsü olabilir. Bazı kesimde fazla olur çürük olan, bazılarında az. Ama kesinlikle tamamını
vatan hainliği ile itham etmek yanlıştır.
Avrupa'da bir kısım müslüman diye geçinen terörist bomba patlatıyor, Avrupa'lılar tüm İslam alemini terörist ilan ediyor ve biz buna nasıl sinirleniyorsak, seninde tüm kürt halkını itham etmen
vatan haini olmayan kürt halkımızı o derece sinirlendiriyordur.