Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alın size Doğan Maner.

Bu resmi hiçbir zaman koymayı düşünmüyordum ama 5 dakika önce çileden çıkardı beni.Kendini bir halt sanıyor saf herif.

Zamanında geldi bana,ileri geri konuştu.Ben Zonguldak'taydım o ara sınav nedeniyle.İzmir'e geldim,Günizi cafe diye bir yerde bulduk bunu Bornova'da.

Orda ayak üstü dümen çevirdik buna.5 kişiydik.2 arkadaşı ayrı masaya oturttuk.Sonra yalandan bizim masa ile ayrı oturan 2 arkadaşın masası arasında "ne bakıyon" dalgasına kavga başladı.Doğan zaten kavgaya girecem,beni dövecekler diye üç buçuk attı O telaşla masadan kalkarkan bide kafasını duvara vurdu Ayrı oturan arkadaşlar,masadan bizden sonra kalktı.Metroya kadar bıraktık bunu korkusundan,metroya gidene kadarda düz yolda kafası hep arkadaydı acaba geliyorlarmı diye

İleri geri konuşan,artistik yapan,asarım keserim diyen Doğan Maner karşısında biz olunca kedi gibi oturuyor.Kıvırmaya çalışıyor birde ben öyle demedim,yanlış anladınız filen.Hatta bide üstüne yüzsüz nargile söyleyip,onu içti..

Yani arkadaşlar suç duyurusunda filen bulunsanız birşeycikler olmaz.Ciddi söylüyorum bu çocuk kırık biraz.Yani savcılık aldırtır bunu sağlık raporu için hastaneye gönderir,psikolojik olarak rahatsız çıkar.Yırtar bu nedenle.Çocuğun 5 dakika önce söylediği ile 5 dakika sonra söylediği tutmuyor.Bazen unutuyor bile.
Muhaha tipe bak çay demle