Satış sonlanmıştır.Daha fazla satılmayacaktır.
Hemen hemen her webmaster, sitelerine backlink sağlayabilmek için belirli bir bütçe ayırmaktadır.
Bu bütçe ile sağlanan backlinkler genellikle 1 aylık veya 3 aylık periyotlar halinde alınmakta ve bu olay devamlı olarak tekrar etmektedir.
Sizlere sunacağımız sistem ve uygulamalar ile birlikte artık bu sorunu ortadan kaldıracaksınız.
Peki bu nasıl olacak?
Biliyorsunuz ki Google artık yazı içinden alınan linklere büyük önem veriyor.
Bunu zaten R10 ve diğer yabancı forumlardaki tanıtım yazısı satışlarından da çok rahat anlayabilirsiniz.
Sizlere vereceğimiz sistem ve uygulamalar sayesinde oluşturacağınız onlarca paravan site ile anasitelerinizi besleyecek,
kısa zaman içerisinde sağlam bir link ağına sahip olacaksınız.
İçinde neler var?
Paketimizin içinde;
1..Backlink zamanlaması ve stratejisi.
2.Bu paravan siteleri düzenli ve sistemli bir şekilde
backlink ile besleyebilmek için gerekli programlar
( İmleme sitelerine günde max 9000 link otomatik konu ve yorum gönderebilme)
3.150 adet dizine otomatik olarak eklenmenizi sağlayan program
4.İmleme sitelerine gönderdiğiniz konu ve yorumların hızlı bir şekilde indexlenmesi için toplu pingleme programı
5.Paketi satın alan herkese farklı olarak adsense'den çok kazandıracak bir kelimenin farklı varyasyonlarını içeren 500-1000 arası değişen kelime paketi
6.Paravan siteler oluşturabilmeniz için adresler
Ücret: 40 tl
*ilk 3 kişiye 30 tl.Tanıtım için.
Ödeme:işbank
Çok sorulan sorular üzerine bunu eklemek istedim?
-Kuracağımız backlink agında ben ana site olarak sağlık,film sitemi besleyebilirmiyim?
Elbette.İçeriği siz belirleyeceğiniz için her türlü içerikte kullanılabilir.
-Peki bu backlink ağındaki sitelerin içeriğini nasıl oluşturacağız?
E-book içinde bu konu hakkında bilgi verildi.
- Böyle bir proje için minimum ve maximum gider ne olur?
ebook'u satın aldıktan sonra masrafınız olmayacak.Amaç masrafsız kalıcı backlink elde etmek.
Backlink elde ettiğim programı ***** sitelerimde kullanabilir miyim?
Tabiki günde maksimum 9000 backlink elde edilebilir ve ***** sitelerinize düzenli bir strateji ile yükselmesini sağlayabilirsiniz.
*Peki sen kimsin,seo bilgin nedir?
22 yaşındayım ve mühendislik son sınıf öğrencisiyim.İyi derece İngilizcem olduğundan seo sektöründeki değişiklikleri takip ediyorum.
4 senedir internet sektöründeyim ve 1,5 yıldır seo kavramı ile iç içeyim.Güvenilirlik olarak %100 olan ticaret puanım yeterlidir diye düşünüyorum.
Seo sektöründe önemli olan referans olarak geçsede size referans veremem.Sizin bildiğiniz anlamda seo çalışması yapmamaktayım ve tekniklerimi açığa vurmamak için sitelerimi açığa vurmam.
Peki seo bilgini nerden bileceğiz?
Türkiyenin sadece black hat seo üzerine yoğunlaşmış tek sitesi olan
siyahsapkali.comda yönetici olduğumu aranızdan bazıları bilmektedir.Siyahsapkali.com sitesinin seviyesinden seo bilgimi çözmeniz hiç zor olmayacaktır.
Bir süre offline olacağım için BreeD konuyla ilginebilir size yardımcı olacaktır.E-book yazarken ortak çalıştık.