Lockerz'ı duymayanınız kalmamıştır sanırım. Şu anda dünya genelinde 55 milyon üyesi var ve sürekli gelişiyor, üye sayısı artıyor. Türkiye'de de büyük bir kitleye sahip.
Popülaritesinin tavanda olduğu bir dönemde diyebiliriz yani.

Peki bu domainle ne yapılabilir;
-Forum kurarak Türk Lockerz takipçilerine hizmet verebilirsiniz. İleride Lockerz'dan onay alarak resmî Türk forumu olabilirsiniz. Lockerz haberleri ingilizcedir, onları türkçeye çevirerek yayınlayabilirsiniz.
-Lockerz davet sitesi yapabilirsiniz. Lockerz sadece davetiyeyle üye kabul eden bir site olduğundan davetiyelere bol talep oluyor. Basit bir mail formu ile bu iş halledilebilir.
-Lockerz hakkında güncel bilgiler veren bir blog yapılabilir.
...

Yanında, 100 MB alanı olan, 1 yıllık hostu da veriyorum.

Domain ve hostun bitiş tarihi: 28/11/2010

Fiyat olarak kesin bir şey söyleyemem fakat başka bir Türk lockerz sitesi ile kıyaslama yapayım;
lockerz.gen.tr , yine r10'dan bir kişinin sitesi. google'da ilk sıralarda. sitesini günlük 10-15 liraya kiraya veriyor lockerz kullanıcılarına. siz de SEO, link değişimi vs. yöntemlerle lockerz-tr.com u google'da üst sıralara yerleştirerek sitenizi bu hâle getirebilirsiniz, zaten pek iyi rakibiniz yok, diğer lockerz türk siteleri basit ve statik html sayfalardan oluşuyor. ayın 20 günü siteniz kirada dursa, günlük 10 liradan, 200 lira yapar. 10 gün de sizde kaldığından, o gün talep edilen davetiyelerden sizin lockerz hesabınız puan kazanır. en geç birkaç ay sonra hem nakit paranız, hem lockerz'dan iyi bir hediye alabilecek kadar puanınız olur.

Site aslında birkaç aydır açıktı, hizmet veriyordu fakat hem Lockerz'ın tasarımını değiştirmesi nedeniyle ve otomatik scriptlerin ortaya çıkmasıyla ben de siteyi değiştireyim dedim. En son, birkaç wordpress teması üzerine çalışıyordum fakat vazgeçtim, siteyi satmaya karar verdim.

Google indexliyor siteyi; mesela şu anda 56 Google, 12 Yahoo indexi ve 13 yahoo backlink'i mevcut. PR tabi 0.

siteyi alana, 15 lira ek ücret karşılığında e-mail formu + tanıtım yazısı içeren script ya da tamamen otomatik davetiye scripti verebilirim.

satışı paypal ya da banka havalesi yoluyla yapabiliriz. ya da gittigidiyor falan da kullanabiliriz, sorun değil.

ücret olarak 250 TL düşünüyorum fakat pazarlığa açığım.

iletişim için ister burayı, ister mail adresim [toten@live.it] i kullanabilirsiniz.