Konuya en uygun yer olarak burasını gördüm.Çünkü backlink'de seo ile alakalı.Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın moderatör arkadaşlarımız taşıma yaparsa sevinirim.
merhaba arkadaşlar.Bazı projeler içerisinde olmamdan dolayı real hayatıma yönelmiş durumdayım ve bu sebeptendir ki sanal hayatıma pek ilgi gösteremiyorum bu aralar.
Bu yüzden sizlere bir teklifim olacak.Teklifim ise şu şuanda toplist, siteni ekle gibi kelimelerde şuanda toplist sayfamız ilk 5 ve 6.cı sayfalar arası geziniyor.Ve henüz 2 haftalık bir sub domain.Yaklaşık 50'den fazla üyesi bulunmakta şuanlık fakat sistem geri yükleme yapıldığı için 1 hafta geriye alındı dbler ama yinede 20 30 üyesi bulunmakta.
Dofollow blog kasabilen arkadaşlar ile anlaşabilirsek eğer 1 hafta gibi sürede
100 dofollow blog kasan arkadaşımızın 1 adet kodu toplist üyelerine 1 gün boyunca verilecektir.
200 dofollow blog kasan arkadaşımızın 1 adet kodu 2 gün boyunca üyelere verilecektir.
300 dofollow blog kasan arkadaşımızın 1 adet kodu 3 gün
400 dofollow blog kasan arkadaşımızın 1 adet kodu 4 gün
500 dofollow blog kasan arkadaşımızın 1 adet kodu 5 gün
600 dofollow blog kasan arkadaşımızın 1 adet kodu 6 gün
700 dofollow blog kasan arkadaşımızın 1 adet kodu 7 gün boyunca üyelerimize toplist kodları ile beraber verilecektir.
İstiyen arkadaşımız kastıktan hemen sonra kodlarımın verilmesini isterim derse hemen verilir hayır ben beklerim site 1.ci sayfaya çıksın o zaman kodlarımı verilmesini isterse beklenilir site 1.ci sayfaya çıktığı an kodu üyelere dağıtılır.
Pm ile gönüllü arkadaşlar bildiri yaparsa görüşüp konuşuruz.