Selamlar , eminim ki aranızda genclere onem verenler vardır ki bu düşünceme güvenerek konu actım.Şimdi sizlere ne icin sponsorluk istediğimi , ne tür isteklerim olduğunu acıklayacağım.
Sayın büyüklerim , bildiğiniz gibi internette bir cok oyun oynuyan gencimiz var.Bu genclerin bir kısmı da Knight Online Türk serverlarında oynamaktadırlar.Fakat günde ortalama 600 server acılması ortalama hepsinde min. 50 users olması ve günde ortalama 570 serverın kapanması kalanlarında yarıının 1 hafta icinde kapanması bu 50 kişinin emeklerinin boşa gittiğinin gostergesidir.Uzun bir aradan sonra oyun sektorüne geri dondüm ve tam 3 gündür oyun oynuyor & araştırıyorum.3 günde toplam 23 servera girmişim ve bu 23 serverın 17'sinde server değiştirme sebebim serverın kapanması & 0'lanmasıdır.Sadece 3 günlük oynuyan birinin bu kadar cok server değiştirmesi ne de kotü değil mi? Giden zaman kaybına bakarmısınız? Peki şimdi soracaksınız , bu gencler neden bu oyun bu kadar kapanmasına rağmen , emekelrin boşuna gitmesine rağmen vazgecmiyorlar? Knight Online sigara gibidir.En başta biraz giriyim zevk aliyim , stress atiyim sonra bırakırım.İşte boyle başlayıp şuanda türkiye de bu oyunu oynayan 10 milyon kadar genc var.Yakşalık 5 yıl once kadar bende bağımlı gibi oynuyordum fakat sonradan neler kaybettiğimi anladım.Uzun bir süre ticari amac icin kullandım.Fakat şuanda sadece amacım istatisk olarak dağıttmak bu oyunu.
Peki ben yapacağım?
Kurduğum ekip ile birlikte genclerimize yep yeni bir oyun acacağız.Bu oyununun diğerlerinden farkı , araştırmalar sonucu en cok oynanan türde olması yani daha cok kitleye sahip olması olacak.Bu sayesede bir cok gencimizi bir arada toplayacağız ve bugüne kadar oynayıpta yaşadığımız hic bir sorunu onlara yaşatmıyacağız.Soracaksınız ki madem cocukların bu oyundan vazgecmesini istiyorsun neden yeni oyun kuruyorsun? Şoyle diyim , ben isterim ki kimse bu oyunu oynamasın.Oynasın fakat bağımlı olmasın isterim.Lakin dediğim gibi yıllardır gorüyorum ki vazgecmek zor oluyor bu oyundan.Bunun yerine emeklerine saygı duyabilcek oyun acmak istiyorum.
Boyle bir server acmak istiyorum fakat gercekten sağlam birşey istediğim icin biraz fiyatları da şartları da fazla oluyor.
Şimdi Sunucu Ozelliklerini Yazalım
Quad İşlemci
2 GB ile 4 GB arası ram
min. 10mbit bağlantı
Diğer kalan ücretler icin ayrı sponsor ayarlıyoruz fakat olacak olan varsa ulaşabilir , en azından bilgi alabilir.Emin olun ki büyük bir proje hedefliyoruz bu sebeple lütfen cocuk işi diyip gecmeyiniz (:
Yazımı sonuna kadar okuduğunuz icin sizlere cok teşekkür ediyorum.Bana ulaşmak icin
Forumdan pm
messenger :
ozanc48@hotmail.com
Teşekkürler