ZedTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortağım Erhan Çakır ile görüşmüş olabilirsin. Ben Aytaç Engin. Ve beni iyi bilir herkes. Bu konularda çok katıyımdır. Ve bu ve benzeri konular bir çok kez adli makamlara iletildi. Ama gönül isterki tatlı dil ile sorunlar çözülsün. Sonuç olarak bizler uygar insanlarız.

Bilerek ya da bilmeyerek Zed ismini kullanarak iş yapıyorsunuz. Tabiki rıskınızı ALLAH veriyor. Hepimizinde öyle. Ama şu bir gerçektir. Zed ismi nerede anılsa ya benim ya da Erhan ın ismi geçer. Bu nedenle bazı konularda markalaşmak kolay değildir. Taklit olarak algılanman çok normal. ZED ismini değiştirmen basittir. Vergi dairesine gider isim değişikliği yaparsın. Bu son derece basit bir iş.

Hadi iyi çalışmalar. Bol Kazançlar
İyi Çalışmalar - Zed Teknoloji
yani sizin için ben ismimi degiştirdim oda güzel gercekten bende size gercekten gülüyorum daha müşteriniz varsa r10'da onlarada söleyin yazsınlar yargıya verebilirsiniz sorun degil ama siz dediniz die ismi degiştiremem zedbilisim olarak geldi öle gidicek kimse ile işimiz yok ve kimseninde bizimle işi olmasın gene diyorum size işinize bakın lütfen ayrıca 1 daha konu altına yazmayın açın 1 tane konu sikayet için orda eleştiri yapabilirsiniz bu satış konusu..

saygılar...