Zed Teknoloji olarak hizmet veriyoruz. Zed Bilişim olarak değil. Ama zed ismini kullanmaları gerçekten çok üzücü bir durum. r10.net de açtıkları bir kampanya konusunda dahi böyle tepki almaları, piyasada nasıl bir tepki alacaklarının göstergesi olsa gerek.
12 yıldır bu sektörde hizmet veren kişiler olarak, ortağım Erhan Çakır ile bu işe ilk başladığımızda ismimizi Zed olarak düşünmüştük. Taklit edilmesin ve özgün olsun istemiştik. Aradan geçen onca zaman sonra, görüyoruzki taklit edilmenin önüne geçilemiyor.
İlgili kişilerin bu kadar yazılan yazıya bir cevap vermesini ben gönülden istiyorum. Zed adını firmanıza koyma amacınız nedir ?
İyi Çalışmalar
Aytaç Engin
1 kere zedbilisim.com.tr sizden görmedik önceden jethost du benim firmamda 3 tane vardı jethost.de jettasarim ama biz zedbilisim.com.tr zed sözlük anlamı siz bilmiyorsunuzdur beyki ama biz size ögretelim osmanlıca 1 kelimedir zed dövme ve vurma anlamına gelir ayrıca arkadaşlar burda satıs oluyor eleştiri bölümü degildir eleştiri yapmak için baska yerde konu acın eleştirin..
saygılar..