İbra edildi diye kazanacak değil. 1500 kişi vardı kongrede bugün. 550 si demiören hakkında dilekçe vermiş bugün orda olanların. Yarın en az 10000 üye oy kullanır. Gelecek bireysel üyeler de başkanı belirler.
İbrahim Altınsay şu konuşmasıyla daha çok alkış aldı başkan adaylarından yani alkışlar ve ibra ile hiç bir şey belli olmaz.
İbrahim Altınsay'ın konuşması.
Alıntı
ALTINSAY: BÜYÜYEN TEK ŞEY BORÇLAR
Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden İbrahim Altınsay, Yıllık Olağan Mali ve İdari Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kulübü büyüttüklerini söyleyenlerin büyütüğü tek şey borçlardır. 5.5 yılda 5 teknik direktör, 63 futbolcu alınmış. Bir futbol takımı gelmiş, diğeri gitmiş. Bu anlayışın profesyonelleşmeden söz etmeye hakkı var mı?" diye konuştu.
Beşiktaş'ın gelecekteki gelirlerinin günü kurtarmak için kırdırıldığını savunan Altınsay, "İçeride ve dışardaki davalar artmış. Del Bosque olayı tarihe geçmiştir. Beşiktaş'ı yöneten anlayış para saçmaktan başka bir şey yapmıyor" dedi.
Demirören'in son dönemde yaptığı transferlere dikkati çeken Altınsay, "35 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş. Bu da 73 milyon lira yapıyor. Yüzde 10 iskonto yaptık mı, tam da başkanın borcuna denk geliyor. Önerim şu, başkan futboldan anlıyor ya, kursun bir menajerlik şirketi, futbolcuları ona verelim" ifadelerini kullandı.
İbrahim Altınsay, sandıktan yine bu yönetimin çıkması halinde kulüpteki güven krizinin artarak süreceğini iddia etti.