gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece 1. noktaya takildim.

Bu email marketing ile alakasi yok cunku en az farkli 30 sitede linklerim mevcuttur ( bu yontem ile ) ve hic birinden email gelmedi herhangi bir clickbank urunu veya baska bir urunle ilgili. Bende internet marketing ile ugrasiyordum bir zaman, gunde 60$ kazaniyordum en az ( 3 urun satısı yapiyordum ortalama gunde ) ve aweber benzeri baska bir email marketing sistemi kullaniyordum.
top commentators kullanan blogcularin tek amaci siteye yorum yazilmasini tesvik etmek. Sonucta yorum da icerik olarak goruluyor ve guncel siteleri butun orumcekler sever

benim de top commentators kullandigim blogum var. top commentators kullanmaya basladiktan sonra yorum sayısı 5 kat arttı, ve duzgun yorum yazanlar bunun %30'u gecmez. yani 3 yorumda sadece biri konuyla ilgili. konuyla ilgisi olmayan yorumları onaylamıyorum, adama bakmam yoruma bakarim, yani cavus - ahbap ilisklisi yoktur ( yukarida bir arkadasim ondan bahsetmis da )

size iyi gunler
Size denk gelmemiş arama stiliniz farklıdır.Çok fazla site var bu şekilde.Takip ettiğim bloglar sonradan bunu kurdular vs.Söylediğim gibi 2 amaç var ve size denk gelmemiş.30 site az bir rakam normal karşılarım.

Ahbap çavuş ilişki var.Adam istediği siteye link vermek için bazı yorumları yayınlamıyor..1,5-2 senelik eklenti ve ilk zamanlarınıda biliyorum.Hatta bu eklenti çıkmadan önce bunun eklentisiz hali denilebilecek şekli yayınlanırdı yabancı bloglarda.

Anasayfa'da gösterilen son yorumlar kısmından yorum yazan kişinin sitesini içeren bölümden dofollow olan temalar yayınlanırdı.Şimdi kaynağı bulamadım eski çünkü.Belli başlı temalar vardı bu temalarda yorum yapardınız ve ansayfadan link alırdınız top commentator'sun eski versiyonu gibi bi'şey bu.Hala bu şekilde temalar mevcut ama bulması uzun zaman alıcı ve bana göre gereksiz.

size de iyi günler !!