resitmelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence gayet mantıklı bi yatırım. malesef öğrenciyim ve aile parasını kontrol etme gücüm yok. öyle olsaydı kesinlikle yapacağım bi yatırım olurdu. velevki site geliri 6 bin lira ajansla falan anlaşma sağlanamadı. böyle bi site ennn az 5-6 ay istikrarlı gider sonraki aylarda taş çatlatsın 1-2 bin düşsünki böyle bi sitenin aylık geliri en az 10 bin olur arkadaş sıfırdan buralara getirdiği ve para çıkarma değilde derdi siteyi büyütme olduğu için para kazanma yollarına çok kasmamış diye düşünüyorum. site 1 yılda en az 80-90 bin lira kazanır o saatten sonra bu sitenin ölüsü de 50-60 bin eder. zarar etme söz konusu değl bence ama tabii zaman gösterir. ama bu sitenin çevremde biri tarafından alınmasına uğraşacağım gerçekten
reklam için kendimizi zorlamadığımız aşikar ,ayrıca uygun görmediğimiz reklamlarıda almadık, kontör reklamları gibi.
Onlar alınsa ayda direk bir bu kadarki geliri kadar geliri olabilirdi.

Sati adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu seviyeye getiren arkadaşları tebrik ediyorum. güzel ve kaliteli bir site olmuş. denildiği gibi adsense reklamları için optimizasyon ve düzenleme yapılmamış. bu da yapılırsa şu an ki gelirini en azından ikiye katlayacağından eminim. hayırlı satışlar.
Özellikle ingilizce kısmı için yatırım yapıp sabredilirse çok ciddi gelirler elde edilebilir.

Delicocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böylesine değerli bir siteyi neden satıyorsunuz yenı bir proje içinmi bence satmayın bu site sizin geleceginizi garanti altına almanızı sağlar burdan gelen nakiti gelecek fonuna yatırın birikim yapın evlenince coluk cocuk olunca el altında birikiminiz olur
şu an zaten 2 kızım var , bir kısmı ile yatırım yapacağız inşallah.

kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resim, dosya barindirma siteleri bu kadar basit degildir arkadaslar bunun arkasindaki alan, trafik ihtiyacinin karsilanmasi, kaldiki olabilecek saldirilarda ayakta durabilmesi icin bir cok masraf gerekli, + her ay 300 dolara yakin gideri var, geliri sadece adsenseden 2k dolara yakin. Bazilari etmez falan diyor ama bunlarida dusunmek lazim. Sifirdan boyle bir site yaratmak icin cok caba harcamaniz gerek..
Ayrica acik artirmada son fiyat:
Şu anki fiyat : 52.100,00 TL

yani gayet de uygun bir fiyat. 1 yilda kar etmeye baslarsiniz
Açıkçası açıkarttırmanın 100 bin civarını çok rahat göreceğini umuyoruz.

Dilsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kredi kartimda 52bin ytl limit vardi direk teklif verdim, fakat zevktenmi olsa gerek boş işlerdenmi olsa gerek bilmiyorum bazi arkadaşlar inat etmiş sif fiyat yükseltmek icin teklif veriyorlar. bendeki kapasite bu kadar alan kişiye şimdiden hayirli olsun.

belki bi kredi karti mağduru olmaktan kurtuldum

bu arada gittgidiyorda 5bin ytl üzeri alişverişlerde banka onayi gerekiyor en son ben site sattiğimda 3 parça seklinde satmak zorunda kaldim. banka onay vermemişti siteyi alacak kişiye. bilginiz olsun bu konuda.
teşekkürler, banka onayı bir telefonla yada bir kez bankaya giderek halledilebilir.
Zaten hesabından bu kadar meblağ çıkacak kişinin bankayla az çok samimi illişkisi vardır zannımca.

Orkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 bin tl eğer ihalenin kaldığı arkadaşla anlaşamazsanız lütfen iletişime geçin nakit 50 bin tl verebilirim.
açıkarttırmanın bitmesine 7 gün var daha, son günde ve hatta son saatlerde ciddi teklifler yapılmasını bekliyorum.