Arkadaşlar kişinin bende ev adresinden tutun her bilgisi mevcut şu an sabah olmasını bekliyorum evraklarım hazır nöbetçi savcılığa başvuracağım giden para beni üzmedi açıkcası bu gibilerin başka kişilere de zarar vermesi konunun üstüne gideceğim adresini vermem şu an için doğru olmaz Türkiye zaten Hukuk devleti yasalar varken bırakalım o yasalarla cebelleşip 3-5 kuruşa burda kişileri madur etmesin en basit bilişim suçuna birde dolandırıcılığı katın tib'den araştırın kaç sene içerde olucak o kişi hesaplayın sizce buna değermiydi?

Bu arada Moderator arkadaşımada teşekkür ediyorum ama x niklerle yine girip kişilerin özel mesajına davet atıp benim gibi bu konuda bilgisiz kişileri madur duruma sokar tabiki sadece p.tesi gününe kadar savcılık işlemi yarın başlatsa pazartesi şahıs zaten dolandırıcılık masasındaki pc.lerden buraya girmek sanmıyorum ona pekte cazip gelmez.

Neyse Pazardan bile 1 Kilo alınan bir Meyvanın içinden illaki 1-2 adet çürük çıkıyor. Kişi hak ettiği ve hak ettiği cezayıda Adli merciler doğrultusunda cezaya çarptırılacak.