Hiç bir zaman Hakan Bilal Kutlualp'e kimse laf etmemiştir.Adamın yaptıkları bellidir.Fakat transfer denen şey işe yaradığında önemlidir.Yoksa ismen o gelmiş bu gelmiş önemli değildir kanımca.Önemlidir de takımla sahaya çıkana,top ayağına geldiği zaman kadar önemlidir.Aldığımız her adam sorunlu diyorlar şimdi.Peki Anelka çok mu normaldi Fenerbahçe'ye gelirken?O da sorunluydu.Adam çatır çatır da oynadı.Ama bireysel.Çünkü Türkiye'de öyle bir futbol oynanıyorki Avrupa'dan gelen adam tak diye alışamıyor.Değişik diyor her gelen.Alışmaya çalışıyorum diyorlar sürekli.Bazıları hemen alışıyor,bazılarının baya uzun sürüyor.Her transfer iyi olacak diye bir şey de yok.Tanınmış olacak diye de bir şey yok.

Yazıya gelirsek...

Yukarıda söylediğim gibi benim için eğer adam oynuyorsa transferdir.O takıma bir şeyler katıyorsa transferdir.Galatasaray'a Messi gelse ülke ayağa kalkar.Ben de sevinirim,tüm tarftarlar sevinir.Fakat adam çıkıp oynamasa,hiç bir şey yapmasa Messi gelmiş ne önemi var?Düşünsenize Messi 34 maçta 2 gol atmış.Bu şimdi çok mantıklı bir transfer mi olmuş oluyor?Tabii ki hayır.İşte bu yüzden isim bir yere kadar önemlidir.

Yazılan yazının tamamen taraflı olduğu her halinden bellidir.Tamam şu anda çok transfer yapmış olabiliriz.Ama herkes bir beklesin,biz Galatasaraylı'lar olarak bir bekleyelim.Adamlar belki inanılmaz top oynayacaklar.Belki bize UEFA kupasını aldıracaklar.O zaman bu yazıyı yazan kişi aynı şeyi söyleyebilecek mi?Belki de takımın içine edecekler,çok kötü şeyler yapacaklar ve bizi lig şampiyonluğundan edecekler.Kim bilir?Bekleyip görmek lazım.Herkes tutturmuş işte çok abartıyorsunuz.Evet abartacağız.Çünkü bu adamlar çok genç[Jo ve Dos Santos için söylüyorum].Geleceğin futbolcuları denmiş bu adamlara.Bu adamlar yarın bir gün burada iyi bir şeyler yaptıklarında,satmamız mı gerekti hem genç hem yetenekli hem form tuttu diye çok iyi bir fiyata satabiliriz bu adamları.Şu anda büyütülecek hiç bir şey yoktur.Çünkü adamlar daha doğru düzgün bir idman yapmadı,doğru düzgün maça çıkmadılar.Bir çıksınlar sahaya bakalım neler oluyor.Kötüyse hepimize kötü,iyiyse hepimize iyi.