Ben bu sunucu arama konumu açtığım an bu kişi im den bana bunları yazdı ve dün gece hesabına parayı interaktif bankacılıkla aktardım, sabah sitesindeki whmcs bölümüne şifremle girip mail adresimi sadece değiştirdim. ve sunucu detaylarına baktım o anda yeni bir mesajın yazıldığını gördüm firmasındaki başka 1 çalışanı caner bey muhasebe işleri ile alakadar olduğundan sizden işletim ücretini istemeyi unutmuş dedi ve sabah işletim ücreti olan xx TL yide onların iş bankası hesaplarına yolladım. Sonra ne ticketlarıma cevap geldi ne telefonları dün geceden beri açık değil hatta avea dan hattını vodaphone a geçirdiğinden sitede verdiği telefonunu aradığınızda böyle 1 numara bulunmamaktadır diye bir mesajla karşılaştım. Bunun üzerine Emniyetten aldığım bilgilerle kişinin vodaphone a taşıttırdığı ana numaranın avea olduğunu buldum oda bu numara : 0554-833-85-12 aradım yine açan yok ve sesli mesaj bıraktım. Sonra sitesindeki değiştirdiğim mail adresimden sitesi olan
www.turkeyservers.com adresine girip tüm maillerine konu hakkında açıklama yapmasını istedim. Aradan 5-6 saat sonra bana gelen gmail adresli şu maili lütfen dikkatle okuyun :
Benim yolladığım mail :
Selamlar,
20x.xx.xx.xxxip no’lu dün Caner beyden aldığım softlayer server ve bugün de sizin enterprise lisans parası istediğiniz sunucunun tüm ödemeleri yapıldığı halde ve stokta bulunduğunu söylediğiniz halde ya ticketlerıma 1 cevap verin yada bu maile ayrıca avea ve telsim hatları da Caner beyin kapalı herkesin 1 sabrı vardır tam olarak durumu anlatın bileyim neden beklediğimi bilmek beni rahatlatacak aksi taktirde daha değişik bir müşteri ile karşı karşıya kalma durumunda kalıcaksınız.
Saygılar
xxxx xxxx
Bana yolladığı mail adresi :
canersastim@gmail.com ve mailinin enteresanlığına bakın :
siz kimsiniz ve bu maile niye böyle mesajlar atıyorsunuz açıklarmısınız !!!
2nci mailim :
Telefonunuzu açarmısınız Adım Soyadım ben xxxTL dün yolladım sabahta xx TL çalışanınız istedi işletim parası için ve sunucu stokta açık dediğiniz halde halen bilgileri bende yok. Bu Telefonların ikiside kapalı devamlı 0554-833-85-12 – 0541-908-85-47
Telefonunuz açık olsa yada ticketlarımı okuma zahmetine girseniz anlardınız zaten kim olduğumu. Bu öfke nedir anlayamadım ?
cevabı şu oldu ;
Böyle Bir Adres Bulumamaktadır
--
Saygılarımla;
Caner Şaştım
TurkeyServers Inc. Best Server Solutions
www.turkeyservers.net
tam olarak ne manada bunu yazdı anlamadığım için sandımki whmcs deki kontrol panel giriş mail adresimden beni tanımadı sandım bu arada yolladığım maillerde dekontlarda bulunmaktaydı yani beni tanımaması imkansızdı.
Benim mailim:
Çünkü kontrol panelimden mail adresimi değiştirdim dün gece en son telefonda görüşmüştük hatırlarsınız. CnCServer r10 daki nikim ve eski size kayıt olduğum mail de bu bakın (sxxx@xxxxxxxx.com) aynı maili ordanda göndereceğim.
dedim ve ilk kayıt olduğum mailimlede bu maili ona gönderdimki inansın diye.
Kişiden gelen mail yine aynı oldu :
Böyle Bir Adres Bulumamaktadır
--
Saygılarımla;
Caner Şaştım
www.turkeyservers.net
sonra ard arda mailler attım
1- Teliniz açıkmı caba? Arayayım
2- Server buydu hatırlarsanız ve stokta demiştiniz bende gece telefonla sizi aramıştım. R10.net nikim : CnCServer Dedicated bölümünde konu açmıştım sizde özel mesajla bana teklif atmıştınız. Ayıca her şey içinde xxx TL idi elemanınız bu gün xx TL daha lisans ücreti yolladığınız an server giriş bilgilerini vereceğini söyledi Sunucu ip si buydu : 2xx.xx.xx.198 ama maalesef uzak masa üstü bağlantısı bile kurulmamakta ve kurulsada giriş bilgilerini bilmiyorum.
Saygılarımla,
Adım Soyadım
3ncü mailim : Caner Bey halen telefonunuz kapalı ve siteniz de açılmamakta ben Adım Soyadım sunucu bilgilerimi vericekmisiniz acaba? Stokta dediniz ama daha öncede belirttiğim gibi sizden ses seda yok buyurun panel giriş bilgilerim orda sadece mailimi değiştirdim
info@xxxx.net yaptım.
Adım Soyadım
4ncü ve son mailim : Siparişimde buydu ve dekontlarımı yine kopyalayım ; isterseniz siz beni arayın : 0xxx.xxx.xx.xx – 0xxx.xxx.xx.xx dünde kardeşimin sınırsız t.cell hattıyla sizi aramıştım 0xxx.xxx.xx.xx no ile.
Son mailim Bu gece yani 29.01.2010 Saat : 21:32 de gönderdim.
Forumlardada bu kişi hakkındaki yorumları okumadan güvenerek bu satın almayı yaptığım için cidden dolandırıldığım geldi. Yarın nöbetçi savcılığa suç duyurusunda bulunucam ve Çalıştığım banka ile irtibata geçip konuyu kendilerine aktaracağım. Bu tarz yurt dışı çok alışverişde paramı geri aldım ve 1 sorunla bile karşılaşmadım ama kişi cidden bu yaptıklarından dolayı bana büyük özür borçlu çünkü sabah ok yaydan çıkmış olacak malesef.
Saygılarımla,
Şu an siteside kapalı durumda. .net olan .com ise açık...
--------------------------------------------------------------------------
İşlemci : 4x Intel® Quad-Core Xeon™ 5504, 8x 2.0GHz Ram : 16.384MB (16GB) DDR3 ECC Reg Harddisk : 2000GB (2TB) 7.2K RPM SATA-II Trafik : 1Gbps Unmetered Bandwidth Bağlantı : 1Gbps Full Duplex Uplink-Port IP Adresi : 3 Adet İşletim Sistemi : Windows Server 2003 Enterprise Edition Lokasyon : Softlayer - Amerika Aylık : xxx TL
canersastim´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
Merhabalar,
Xenon 16 çekirdek 32 GB Ram 1x2 =2TB HDD
1GBbps Sınırsız Trafik ve Softlayer yani Amerika lokasyonlu,
Win. 2003 Ent. Sunucu arıyorum teklifleri yazarsanız sevinirim.
Merhaba,
İşlemci : 4x Intel® Quad-Core Xeon™ 5504, 8x 2.0GHz
Ram : 16.384MB (16GB) DDR3 ECC Reg
Harddisk : 2000GB (2TB) 7.2K RPM SATA-II
Trafik : 1Gbps Unmetered Bandwidth
Bağlantı : 1Gbps Full Duplex Uplink-Port
IP Adresi : 3 Adet
İşletim Sistemi : Windows Server 2003 Enterprise Edition
Saygılarımla;
T.K. : YS-1643
Web:
www.turkeyservers.net
Msn:
sales@turkeyservers.net
Mail:
info@turkeyservers.net
Cep : 0541 908 85 47
Pardon ama bu sunucu softlayerdan mı? Aradığım kıstaslara uyuyorda.
evt
ok o zaman alayım sizden hangi sayfanızdan alış işlemini yapabilirim acaba belirtirseniz sevinirim
buyrun
http://www.turkeyservers.net/cart.php?a=add&pid=159
Siparisimi gectim sunucu hazir oldugu an nikinizde netdirekt demekte ama lokasyon softlayer olmali bunu yine tekrarlayim direk olarak isbankasi subenize interaktif havale olarak xxx TL gecicegim. Saygilarimla
Sunucu Hemen Teslim Konumundadır.. Server Softlayer / Amerika konumludur 1 adet stok bulunmaktadır elimizde..
Ödeme sonrası hemen teslim edilecektir.
Ok ama mailler gelmedi henuz yeni kayitta oldum. Sizde gozukuyordur bir bakin hemen teslimse mailleri yollarsaniz hemen paranizi hesabiniza aktarayim