Sayın pyromus, 25 yaşında olduğun için abi diye hitap edeceğim.
Abiciğim ilk arkadaşlık scriptini sen mi yazdın bu forumda ? Yada ben gelip senin konuna beleş arkadaşlık scripti yazıyorum bu adamdan almayın falanmı yazdım ? Satışını baltaladım mı ? Scripti yazdım mı yada başladım mı yazmaya ?
Forumları örnek verelim, SMF'nin çıkışı ile VBulletin satışlarını yok mu etti ? VBulletin'i yazanların niye para kazanamıyoruz diye konu açtığını gördünmü ?
Yada şöyle söyleyeyim, botla çekmeyip özgün içeriğini ekleyen yada ziyaretçisine eklettiren siteler para kazanamıyormu ?
Ticari amaçlı bir script para kazanamıyorsa o script kötü bir scripttir.
Ticari amaçlı bir site para kazanamıyorsa o site kötü bir sitedir.
Ben scripti yazar; sunarım, sürekli geliştirelecek şekilde hem de. İsteyen scriptim için modifikasyon kurar, isteyen tema yapar. Ben sizin 1 haftada bitirip parayla sattığınız scriptlerden bir tanesini değil, zaman ve emek harcayıp severek yaptığım scripti paha biçemeyeceğim için bedavaya vereceğim.
Kimsenin satışını baltalamaya, ticaretini yok etmeye niyetim yok. Ben ticaret yapmıyorum. Düzgün birşeyler yapıp satarsınız.
Daha fazla konuşmuyorum, söylemek istediklerimi aşağıdaki cümle anlatsın, R10'un altında da yazıyor.
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş