KonTekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Saygıdeğer müşterilerimiz bildiğiniz üzere Linux sunucumuzda Disk problemi meydana gelmişti. 1 Günlük bir kesinti yaşadık ve Dc'de bakımı yapıldı ve düzeltildiği belirtildi. Şuan itibari ile aynı sorun tekrar baş göstermiştir. Tekrar bir işlem yapmak veri kaybına neden olacağından dolayı bugün ilerleyen saatlerde tüm hostinglerin ve vpslerin yedekleri alınacak olup sunucuda disk değişimi yapılacaktır.

Bu konuyu hem bilgilendirmek amaçlı hem de bizleri "R10'da konu açarız" diyerek korkutmaya çalışan arkadaşlar için açmış bulunmaktayım. Umarım problemin ciddiyetini anlarlar.

Yaşattığımız kesinti için şimdiden özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Gökhan TEKİN
hocam geçmiş olsun bende aynı sorunu 15 gün önce yasadım disk değiştirdim ama yine bazı sorunlar verdi tekrardan farklı bir sunucu yaptırdım ozaman bu dertten kurtuldum allah kolaylık versin bazı müşterilerimiz durumu anlar ama anlamaynları ne yapıcaz bilmiyorum hayırlı işler