MicroChip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takdir edersiniz ki Türkiye'de özellikle kadınlar, internet ile yeni yeni tanışıp alışma seviyesine geliyorlar. Hergün kadın,estetik,cilt,bakım,dantel vs. gibi siteler açılmakta. Ve kozmetik firmalarının(avon,oriflame vs.) elde ettiği ciro ortada. Bu nedenle sadece kadınlar için çalışan bir e-alışveriş sitesi önerebilirim sizin için. Proje bünyesinde kozmetik ürünler(bakım ürünleri,parfüm,makyaj malzemeleri vs.), giyim(iç giyim,outlet vs.) ve süs eşyası(dantel,örgü,takı vs.) gibi ürünler pazarlanabilir. Yani online olarak tüm kadın alışveriş piyasasını üzerinize çekebilirsiniz.
Ürünlerin tedariğine gelince zaten kozmetik olarak pek sıkıntı çekmezsiniz toptan alımlarda indirimler uygulanabilir firmalardan. Diğer ürünler ise toptancı piyasası dolaşılarak uygun fiyata bulunabilir.
aslına bakarsan hedeflediğim kitle kadınlar evet. gerçekten alışveriş konusunda çok büyük potansiyel kadınlar.
ancak bahsettiğin ürün grubu pek ilgimi çekmiyor açıkçası
çok daha farklı değişik..ne bileyim, duyunca " vay be bu da nedir böyle " dedirteck şey yada şeyler olmalı.

Bakın dün bir spam email geldi email kutuma. " kadınlar için vajinal temizlik seti ".

Allah Allah bu nedir dedim Tıkladım siteye girdim.
Kullandığımız kolanyalı mendiller var ya, onu kadınlara uyarlamışlar .
özel bölgeler için, hoş kokulu, kimyasal madde içermeyen falan filan fıstık anlatmışlar ürünü.
kutuda 3 tane var. bilmem kaç liradan satıyorlar. 2 tane alana 3. bedava vs kampanya yapılmış

Diyeceksinizki ne alaka şimdi..

"ilginç, değişik ürünler " derken ne demek istediğimi anlatabilmek için bu sıcak örneği verdim.

Diyeceksinizki bu ürün satar mı ki? bence manyak satar