Çok bilgi eksiğin var dostum. Paylaşımından ötürü tebrik ederim ancak insanları yanlış bilgilendirmemek gerek. Şimdi...

Seo, arama motorlarının sayfaları listeleme konusunda göz önünde bulundurduğu kriterleri çözüp, sayfaları bu kriterler doğrultusunda tekrardan düzenlemektir, denebilir.

Arkadaşın değindiği konulara açıklayıcı birkaç satır yazmak istiyorum. Özgün başlık, makale, yazı %50 gereksiz diyorsun. Saçma. Sebebine geleyim. Pagerank ve backlink listelemede göz önünde bulundurulan kriterlerden ancak diğer kriterleri de es geçmemek gerek. Eğer özgün yazı yazarsanız Google bunu görmezden gelmeyerek sizi ödüllendirecektir.

Alıntı
öncelikle bana göre özgün başlık olayı % 50 gereksiz oluyor. neden derseniz ben sizin sitenizden konu çeken bir botla konu çeksem ve eğer sitemin backlinkleri ve alt yapısı iyi ise benim siteme çektiğim konu sizin sitenizin üstünde çıkacaktır ve bir çok kişinini de mutlaka başına gelmiştir. en çok dizi ve film sitelerinde karşılaşılan bir durumdur bu.
Burada yazmış olduğun son cümle çok garip. En çok dizi sitelerinde oluyor bu durum diyorsun. Dizi sitesinde özgün ne olabilir ki? Diziyi sen çekmediğine göre... Yukarıda dizi adı ve aşağıda youtube'dan alınan video linki. Başka ne? Burada özgün yazı olsa da site gerilere düşse anlarım. Ancak dizi ve film sitelerinde mantık aynıdır, çok farklı istisnalar dışında. Bu tip siteler hep birbirinin kopyası olduğu için zaten kelimelerde verim beklemek yanlış. Ancak devamlı güncellenen özgün bir blog düşünelim. Zaten Google botları sık sık ziyaret edeceklerdir ve yazılan her yazı ilk olarak orada indexlenecektir. Daha sonra yazı çalınsa bile Google hangisinin orijinal hangisinin kopya olduğunu bilir ve ona göre değerlendirir siteleri.

Etiketlere gelirsek boş etiket kasmamak önemli. Yani, ezel, ezel dizisi, ezel disizi izle, ezel dizisi seyret gibi boş etiket kasmaktansa ezel dizisi oyuncuları, ezel unutulmaz sahneler, ezel bölüm özetleri gibi etiketler girmek daha mantıklıdır.

Bunun dışında hedef kelimenizi çevirip çevirip kullanmanız yanlış bir uygulamadır. Durmadan aynı kelimeler üzerinde geçiş yapmak sitenin kalitesini düşürür. Bunun yerine çeşitli yazılarınızdan diğer yazılarınıza 1 ya da 2 adet olmak üzere linkler verin.

Son olarak backlink kısmında yanlışlık var. Backlink her şey demek değildir. Uygun koşulların sağlandığı, tamamen özgün yazılan bloglar backlink olmadan çok iyi yerlere gelebiliyorlar. Zaten özgün yazının mantığını anlamış insanlar backlink kasmıyorlar. Çünkü belli bir noktaya gelmiş insanlar ve neyin ne olduğunu biliyorlar.