BHCoder hocam gece gece koptum sayende
en basiti gecen bir arkadasa ajansta sordum kaç yıldır asp kodluyorsun dedim dedi 3 sene dedim peki o inc klasorunun adı neden inc anlamı nedir onu.adam dedi bilmiyorum öyle ögrendim yapıyorum anlamsız dedi ah ah 3 senede inc klasorunun anlamını ögrenememiş işte bu vatandaş gibi piyasaya atılırsa facia olur.rezil olursunuz.
Ya ben asp bilmediğin halde inc 'in anlamını biliyorum bence arkadaşınız asp biliyorum demesin kendi başını yakar
Leonn : Birçok arkadaşımız senin gibi eğitim setleri ile uğraşmakta. Sizede aynısı söyleyeceğim. Temelini eğitim setiyle anlayamazsınız hani eskiden programlama bilginiz varsa programlama mantığınız varsa anlayabilirsiniz. Bunun için algoritma ile başlamanız lazım. Sonra biraz C 'yi kurcalayın sonra php 'ye başlayın. Birde herşey birden olmaz. Kendinizi lafın gelişi bir meyve gibi hissedin daha olgunlaşacaksınız bunun içinse zaman gerekli. Tabii sadece zamana bırakayım dersenizde olmuyor, öğrenme isteğinizi olabildiğince fazla tutmalısınız. 20 yıldır programlama yapan adam bile ben programcıyım diyemiyor ki; ben 10 yıldır programlama ile uğraşmaktayım benim bile tonlarca bilmediğim şey var. Siz bir adım atın yolunuza engel çıkarsa biz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

İyi günler.