Önelikle S.a
Artık Canım Burnuma Geldi Denir ya Öyle Bir Deyim Vardır Ya. O Şekle Geldim Adeta
Başlıkdada Belirttiğim Gibi VPS Alınacakdır Öncelikle Kişi(ler) ile irtabata geçmek konuşmak istiyorum.
Geçn Ortağım Buraya Bir Konu Açıyor Ve İsmini Şuanlık Vermeyceğim. Bir Telekomcu Msnye Ekleyip Güvence Güvence Üstüne Neyse Alıyoruz. Busefer Sürünmeye Devam..
Cpanel kapanır Ödeme yapdıkdan 2 gün sonra ircler açıkdır weblere giriş olmaz. ki biz saldırı alırsak diye konuştuğumuzda bunun onlemi olduğunu söylemişdi.
1 Aylık Müşterinin Hostunda Exe bulunmuş Vps yi komple kafalarına göre kapatmalar 1 gün boyunca açılmama Gibi Çok sorun. resel ile Vps yi arkadaşlar aynı keseye koymuşlar.
Benim Müşterim Beni ilgilendirir Mademki Exe Virüs Mademki Bundanda Müşterimin Bilgisi Var Ben O İpi Kapatırım Ama Makinacım Bana Bildirirse. Makinacım Benim Hesabımdaki Kullanıcılarla Oynarsa VPS Almama Gerek Yok ?
Ben Bunu Açıkladığım Zaman Bizim Müşterimiz Orağınız Diyip Msnden Engellemeler.
Bunun Gibi Bir Çok Şety. Kendi Paramla Rezil Olamam.
Cidden İşini ADAM Gibi Ypıcak biri varsa PM yada Msn ile Görüşelim ALLAH Yapısı Değil Kul Yapısı Makinada Sorun Çıkar. Ama Kendini PAHİŞAH Gibi Görmeyecek Destek Verecek Biri(leri) ile Çalışmak İstiyoruz..
Burada Tamam Benden Alın Vs Diyipde Aldıkdan Sonra Aynı TERBİYESİZ likleri Yapıcak olan varsa Hiç Boşuna PM Atmasın Lütfen.