Örnek bir post.. <<<<<<<

Yapacağınız, yani sizden istediğim 3 şey var..

1- Her seferinde farklı olacak şekilde Bir BAYAN ismi girilmesi
2- Email kısmını sallarsınız önemli değil..
3- İçerik yani yorum yazmanız...

Bukadar arkadaşlar..

Önemli:
- Yazdığınız içerik en en az 12-15 kelime olacak..
- Güzel paylaşım, tebrikler süpermiş, evet bunu deneyeceğim gibi saçma ve kısa yorumlar istemiyorum..
- Yorumları yazarken konuyla ilgili gerçek bir bayanın ağzından çıkarcasına yazmanızı istiyorum.. Yukarıdaki örnekte videolu yemek tarifine yapılan bir yorum var.. ufkunuzu oradan açarsınız artık..
- Arkadaşlar ciddi bir iş istiyorum bakın o yüzden aşağıyada bir kaç örnek yorum yazıcam..

Şuan için 1000 Yorum istiyorum.
Sitede 300 konu var, bi kategoriden başlarsınız sırayla atmaya tüm konular bitince başa dönersiniz..
ama kesinlikle sırayla ve tek tek atmanızı istiyorum bi konuya 2 post istemiyorum.
İş kaliteli yapılırsa devamında yine çalışıcaz.

1000 Yorum için fiyat: 15 TL
Günlük yorum sayısı farketmez, yorumlarınızı ben onaylıcam ve 1000 olduğunda paranızı alacaksınız.
Yapacağınız iş çok kolay, diğer post işleri gibi yormayacak sizi bu yüzden daha fazla veremem..

Ödeme iş sonrası olacak, işin ciddiyeti ve kalitesi sağlanması aısından iş sonu vericem. Traderim yeterli kimsenin emeğine çökmem..

Alıntı
Abiye Kıyafetleriniz Kategorisi
çok şık kıyafetler var haftasonu bi alışverişemi çıksam ne ama böyle mankenlerde durduğu gibide durmuyorki bizde off..
Alıntı
Astoloji kategorisine
kızlar yaa burçlara bazen inanıyorum bazen inanmıyorum.. nedense hep kötü yorumlar çıkıyor ama iyi yorumlar bi türlü karşıma çıkmıyor
Alıntı
cilt bakım kategorisine
amaan hangi birini alacağımı şaşırdım.. aile bütçemizin yarısı kozmetiğe gidiyor yemin olsun ama almadanda duramıyor insan
Alıntı
parfüm kategorisine
Arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor böyle kokusu insanı alıp götürecek bi parfüm öneriniz varmı? beyefindimiz parfümümü beğenmiyorda :S
gibi gibi...