H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyuncuya yönelik herhangi bir söylemde bulunmadım ve transferlerin güzel transferler olduğunu söyledim.

Fakat abartıyorsunuz, geleceğin ronaldinho'su olarak gösterilen bir oyuncu, gelecek yıldız adayıdır. Güzel ve hoş bir transferdir ancak gelecek yıldız adayı geldi diye, en üstteki arkadaşın dediği gibi yabancı oyuncular gelirken yıldız adayları türkiye'de hemen gidelim mi diyecek ?

Ayrıca kıskançlık en azından benim için söz konusu değil, transfere doymuş bir takımın taraftarıyım. Bizler bu tip transferlere senelerdir alışığız. Rakibimizin de güçlenmesi hoşumuza gidiyor çünkü bu aramızdaki maçların daha dengeli geçeceğine ve rekabet gücünün artacağına işaret.
Ülkemizde hep yaşını başını almış yıldızları gördük ama ne yazıkki bir kaç istisna dışında fayda mayda görmedik. Şuan bahsini yaptığımız gençler Dünya çapında kendini kanıtlamış üst düzey liglerin üst düzey takımlarında forma giymiş ve buradada futbol kalitesini üst seviyeye çekebilecek futbolcular. Kimileri için 2. Katar diye adlandırılan ülkemize yıldız transfer ederken futbolcular artık 2 kez düşünmek yerine 1 kez düşüneceklerdir.

Ayrıca denge konusuna gelince sportif başarıda Galatasaray her zaman rakiplerine karşı dengeleri alt üst etmiştir zaten geçmişten bu yana