site çok kaliteli ve güzel hayırlı satışlar. ancak bu fiyata r10 da satman çok zor gibi benim fikrime göre bir site en fazla aylaık gelirinin 5 katı eder çünkü hit asla garanti değildir ha sen o işi de halletmiş gibisin ciddi anlamda kaliteli site ayda 5000 tl gelir elde edilecek bir siteye 120,000 tl kim neden alsın ömür boyu çalışması gerekecek masrafı cıkarmak için

fiyat inanılmaz derecede yüksek gözden gecirin derim.
Ömür boyu değil maksimum 2 yıl kadar sürecek, ayrıca o fiyat hemen al fiyatı.
Bir ev alırsanız, 15 yılda kendini amorti ediyor , ticaret yapsanız emin olun web sitesinden çok daha fazla riski var hemde bu ortamda.
Bu site yılların sitesi ve hitlerinin düşme riski çok az, hatta video bölümü açılarak çok farklı yerlere gelmesi sağlanabilir.
gerçekten çok kaliteli ve değerli bir site. uzun süredir üzerine ne kadar emek harcandığını yakından biliyorum. hatta bir süre sitenin %10 una ortak oldum. umarım hak ettiği değere alıcısını bulur..
teşekkürler Tuğrul Bey
beachturk bedavaya versın dımı? Sen ömrünü versen okadar kaliteli site yapabilirmisin acaba? Ayda 5 6 milyar gelirli site yaratmak kolay sanıyosunuz heralde. Bırakın alacak kapasitesi olanlar değerlendirsin.
Teşekkür ederim.
böyle bi site elde kalacak deil elbette fiyatı yüksel ama geliride yüksek ayda 10k kazanıyosa ciddi yatırımcılar düşünür nemnce böyle site kolay kolay geçmez ele
Teşekkürler.
Şeytan diyo sat evi al. Bir yılda parasını çıkartırsın ama işi gücü bırakmak lazım.
Hayırlı satışlar
Teşekkürler, yukarudada bahsettiğim gibi en az bir çalışan gerekir.
Çok güzel ve kaliteli bir site, ama istenilen fiyat gerçekten yüksek benim için de, hayırlı satışlar...
Teşekkürler.