Ben okuluna gitmedim kendim öğrendim ama kendime grafikerim diyebilirim yalnızca kendim değil çalıştığım herkeste aynı şekilde?
Belirttiklerimi tam anlamamışsın anlaşılan. Siz kendinize grafikerim derseniz, zaten diyorsunuz da. bu işten anlamayanlarda size direk grafiker der zaten. kendini istediğin kadar eğit. profesyonellerin gözünde daima aynı noktadasındır. bu konuda ilgili üniversite hocalarıyla yüzyüze görşme imkanım oldu onlar da bnm dediklerimi belirtiyorlar. grafik program eğitimi değil, grafik kültürü ve mantığı eğitimi almak şart..
kesinlikle katılıyorum çok önceden calıstıgım bır grafik ajansında (tabi kovulduydum

)patron dahil 3 çalışanı inanılmayacak şeyler tasarlıyorlardı 10 yıllık calısanlar ve lise mezunları öyle sey mi olur illa okullu olucan dıye
Yukarda belirttiklerim sizin içinde geçerli olmakla beraber şunlarıda eklemek isterim: Tasarlamak ayrı şey grafiker ayrı şey. bi insan 1000 kere arayüz çizmiştir ve artık arayüz konusunda çok ilerlemiştir. biri ondan arayüz istedimi tüm bildiklerini değerlendirip güzel bişe ortaya çıkarır. ama bi insan hiç çizmediği bişey istendimi şap diye kalır ortada.
aynı şey grafikerin başına geldimi grafiker kendini orda belli eder.
ha diyceksiniz ki tandığım çok var prof. hatta kendinize de prof diyorsunuz ya. ne derseniz deyin sizler daima operatörsünüz