sdemirkeser hocam arkadas ne deseniz Asp.net windows der. Bizim sirkettede bole bir arkadas var en sonunda isin icinden cikamayinca Php ve Linux istemesede kabul etti.
Alıntı
PcMaKeR
Lisansınıda veriyorum.
Sql Lisansınıda veriyorum.
MSDN Premium üyeliği sayesinde babalar gibi paramın karşılığınıda alıyorum ms den teknik destek alabiliyorum.
Yeni çıkan microsoft ürünlerinide hemen indirip kullanabiliyorum.
Microsoftun iş sektörü için sağladığı premium olanakları rahatlıkla işimizi görüyor.
600 - 700 tl ye bir senelik Visual Studio 2008 TS, Sql Server 2008 Standart MSDN deki bütün işletim sistemleri vb herşeyi alıp geliştirip rahatıma bakıyorum.
Arkadasim atiyorsun valla. Siz yaptiklariniza Turkiye sartlarinda proje diyorsunuz. Yukariyi yazdiklarimi okumadiniz sanirim. Bizim Asp.net coderlarimiz microsoft firmasindan gelme yillarca calismis orda Asp.Net uzmani. Bunu isin cekirdegini bilen adamlar Php gucunu kabul etti sen daha burda bagirip duruyon diplomaliyim falan diye
PcMaKeR
50 windows server makinamiz var hic biride istenilen performansi gostermiyor. Donanim olarak cok gucluler ama yazilim yuzunden vasatlar.
2 tanesi formatlandi Linux kuruldu uzerinede Oracle. yaklasik 10 gundur surekli calisti makinalarda hic bir sorun yok.
Windowslar devamli sorun cikariyor. digerlerinde windows yuklu onlarda yakinda Linux olacak.
Asp.Net Projeler cok buyudugu zaman isleri karistiriyor. Hata kararsiz duruma dusuyor. Asp.net te aslinda siz program yazmiyorsunuz sadece puzzle gibi var olan yazilmis kodlarini yerine yerlestiriyorsunuz.
Hic denedinizmi bu Asp.Net motoruna daha dogrusu .Net code motoruna mudahale etmeyi. Edemessiniz. Bole bir secenek yok. Ama Php icin C ile bir modul gelistir ekle kendine ozel. IStersende paylas dunya ile.
Asp.net"de bunu asla microsoft sana yaptirmaz. Neden yaptirmaz. Cunku ona muhtac olmanizi ister hep. Yani oyunun kurallarini Microsoft belirler siz deyil. O ne kadar isterse siz o kadar teknoloji uretebilrisiniz. .net Teknolojisinin altinda C/C++ yatar. Yani ozgur yazilim.