merhaba Arkadaşlar ben bir forum kurdum forumu kuralı 1 ayı geçti.. Foruma Seo kurmadan önce google güzel güzel indexliyordu bayagıda durumum iyiydi bazı güzel kelimelerde 4. ve 5 sayfadaydım sonra siteye SEO kurdum seo kurduktan sonra indexim düşmeye başladı ve birden site kayboldu resmen sadece forumdaki bölüm başlıklarını indexlemeye başladı sitemap.xmld olanları.. hiçbir konunuj içeriğini indexlememye başladı.. sonra birşeyi farkettim google sitede iken sadece forum başlıklarını dolaşıyor konu içeriklerine bakmıyor bile bunu farkettim.. bi ara sinir oldum SEO yu kapattım 2-3 saat kapalı durdu sonra tekrar açtım herşeyde bi hayır ardır diye 1-2 gün sonra ne göreyim google seo kapalı iken konuların indexlemiş.. site:
www.siteadı.com/showthread yazınca hiç konu içeriği çıkmıyodu şimdi ise 2 sayfa oldu.. Şuan seoyuda kapatmadım ne olur olmaz fazla oynamayalım diye.. defalarcada kontrol ettim seo ayarlarını ama birşey bulamadım..
daha önce başına böyle birşey gelen veya bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
bu türk bir konuya rastlayamadım kusura bakmayın forumda var.. ( Bu arada Seo konularını okuyun demeyin didik didik ettim sonuç hep
aynı )