umutsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş bir tasarım hayırlı satışlar
Teşekkürler
bildirgec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel tasarım fiyatta uygun.
Teşekkürederim
FB_SeMiH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel tasarım bu tasarım 125 edermi bende psd olarak yapabilirmde satamam diye uğraşmıyorum alıcı çıkarmı sizce en azından bu kadar kaliteli yapabilirim.
Tasarım göreceli birşeydir. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Runodizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğinize sağlık benim fikrim biraz geliştirilmesinden yana hayırlı satışlar dilerim...
Geliştirme isteğe göre özel tasarımlar yapılabilir
BySeco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam,
Emeğinize saygım var çok güzel oluş ancak 125 TL gibi bir rakama alıcı bulabileceğinizi sanmıyorum...
125 TL ye almayan insan zaten gelip ticaret yapmasın hiç, css dökülmüş hali 200 TL bunu veremicek kişinin böyle bir siteyede ihtiyacı yoktur.
wesleyrobben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fevkalade gözüküyor , geliştirilebilir tabii ki ama gelinen noktada takdire şayan. Fiyat tasarımın denginde fakat piyasa ucuza alışmış satışta zorlanabilirsiniz , hayırlı satışlar dilerim.
Teşekkürederim.
bildirgec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yorum daha yapayım işi bilmeyen adamlar şu forumda milleti kandırarak 2 şey çiziktiriyor paraları cebe indiriyor. Bu arkadaş yeni nesil web trendlerini kullanarak yaptığı tasarımla, diğerleri 100 tl aldığı halde 200 tl de alabilir. İyi çalışmalar dilerim.
1-2 şey çiziyor dediniz güzel söylediniz, Her photoshop'un başlat iconuna basan grafiker olduğu için bunların olması normal,

Bizlerde bazen gördüğümüz tasarımlardan esinlene biliyoruz benzerlerini kullanabiliyoruz önemli olan derlemektir bir bütün oluşturmak.