kardeş anlattım ama sen anlamak istemiyorsan ben napabilirim.
arkadaşın yanındaydık beraber girdik banada oyna oyna diye ısrar etti oynadım sonra zevk için oynamaya başladım hepte yatınca iyice alışkanlık haline geldi hırs yaptım bu seferde tutunca binpişman oldum 1 trilyon çıksa gider müftülüge bagışlardım. İnsan kendini nasılsa milletide aynı b.. tan sanarmış.
iddaa dan alınan para haramsa , iddaa kumar demektir , sende oynuyacağın kadar oynamazsın , o zaman aklına gelmedide şimdimi geliyor , bir insanın içinde oynamak yoksa değil arkadaşı babası gelse oynatamaz zaten demekki senin meğilin varmış , arkadaşın sana kumar oyna dese oynamazsın iddaa oyna dediğinde niye oynadın , senin söylediklerine göre değerlendirirsek iddaa da kumardır ve sen arkadaşının isteği üzerine kumar oynadın , değişen tek şey oynadığın şeyin adı oldu. ve emin ol sana bir trilyon çıksa sen o parasını çeğreğini bile müftülüğe bağişlamazsın.
bi 15 ytl için milleti birbirine düşürüp ortalığı karıştırmana değmez , üstelik kazandın diye o parayı almak zorunda değilsin madem haram alma kalsın içerde paran.