maytkambek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
700 liralık bilgisayarı kampanya sayesinde 400 liraya indirdikleri için aldım yoksa bende almazdım.
o fiyata o kadar olması gayet normal dostum.

Ben 2006 yılında aldığım LG Notebook var ve hala arkadaşım kullanıyor. 1,5gb ram vardı ve bana yetmiyor diye arkadaşa verdim. Bi ara şu batarya giriş yerinde sorun yaşadı yaptırdı başka bir sorunu da yok. Yani LG kötü filan değil sadece şans meselesi. Yoksa sony,toshiba alıpta sorun yaşayan insan da çoktur.

Birde anlamadığım diğer bir konu notebook kutusunun içindeki bataryayı kullanmadım demişsin o bataryanın poşetin içinde ne işi vardı onu anlamadım. Bataryayı bilgisayara bağlarsın fakat notebook devamlı prize bağlı olur sorun yaşamazsın. Kulaktan dolma bilgilerle sanırım uzun ömürlü olsun diye çıkardın herhalde oysaki öyle olsa şuan kullandığım ikinci notebook benim çoktan bozulması gerekirdi

Ayrıca o fiyatlara da notebook alırken zaten fazla birşey beklememek lazım zaten internet işleriyle uğraşanlar için özellikle o pc çoğu şeyde kasar ama yinede geçmiş olsun diyorum sana. 30gün içinde yapar ve sana teslim ederler o konuda endişelenmene gerek yok. Şansızlık yaşamışsın umarım birdaha da yaşamazsın.