JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin yorum yapmasını istemişsiniz, burda herkes farklı zevklerde görüşlerde.Görüşünü belirten kişilerinde önerilerini hep kulak arkası ediyorsunuz.Bütün yorumları okudum tek farkettiğim sadece pohpohlanmayı beklemek.Güzel diyenlere teşekkür, öneride bulunanlara öyle denedim böyle denedim şöyle denedim diyorsunuz.

Edit,
Konu 2 shape 3 efekt atamayanlar değil sanırım bu arada.Umarım hakkettiğiniz ve istediğiniz karşılığı alırsınız.

Neyse hayırlı işler daha ne diyim.
Öncelikle şunun bilincinde olursanız sevinirim, pohpohlanacak yaşı çoktan geçtik. Amacımız bir emeği ve ya yapılan birşeyi sunmak. Eğer birşeyi kulak ardı ediyor olsaydım öyle denedim böyle denedim demezdim bunun farkında olunuz. Demek ki birşeyleri denemişim. En azından takmışım o söylenen konuyu.

Eğer siz daha iyisini yapabiliyorsanız bu sizin bilginliğinizdendir. Photoshopta 10 yılım geçmedi. 2-3 yıldır photoshop kullanıcısıyım. Çok fazla da merakım olmadı. Ufak tefek değişimler için kullandım sürekli. Amacınızı açıkçası anlayamadım. Lakin, daha farklı yorum yapmayacağım. Anlayış tarzınıza ve insafiyete bırakıyorum. Tanıyanlar tanıyor beni yeterince.

Saygılarımla.