Merhaba Arkadaslar ben studyo kaydı hakkında bılgı almak ıstıorum aramızda mutlaka bu ıslerle az cok alakalı arkadaslar vardır yardımlarını beklıorum.subat tatılınde 2 şarkılık bı demo yapmak ıstıyorum ama daha once ne studyoya gırmıslıgım var nede studyoda nasıl kayıt yapılır pek bi bilgim yok bi studyoyla msn uzerınden konustum 2 sarkı için 200 tl istedi bu fıyat normal mi piyasayı bılen arkadaslar acaba fiyat aralıgı nedır istanbul da anadolu yakasında uskudar kadıkoy gibi bıldıgınız guzel ve uygun studyolar varmı acaba bide studyo kaydı nasıl yapılıyor acaba acıkcası ovmek gıbı olmasın ama nota muzık bılgım vs yok ancak sesim güzel en azından cevremdekılerın soledıklerı ve kendımın bıldıgım kadarıyla zaten amacım piyasaya atılmak falan değil sadece oyle 2 - 3 sarkılık bısey yapıym bi kenarda dursun amacım bu acaba bu kayıtlarda sesle oynama vs yapılıormu mıxıng maxıng falan bıseler hersey dahıl 200 e yaparız dediler ama sızce fıyat uygun mu arkadaslar bıraz acıl yardımcı olursanız25 gun zamanım var ve bu ısı halletmem lazım subat 1 den subat 26 ya kadar hazırlamam lazım aslında 14 subata bıtmıs olsa dahada guzel olur da bakalım