Seohocasi öncelikle nofollow ile I see'yi kıyaslaman mantıksız olmuş. İngilizcenin esnek bir yapısı vardır haklısın.
I see; görüyorum , anlıyorum, biliyorum, evet, tabii ki, vb ( bu anlama gelebilecek pek cok anlam içerir.)
Bunun sebebi de geçtiği cümle içerisindeki anlamdır.
Fakat teknik terimler vardır ki ( türkçe de terim anlamı deriz.) Sadece bir anlamı vardır.
Healty=sağlık page:sayfa vb'dir. Öncelikle size
phrasal verbs adı verilen deyim fiillerini öğrenmenizi zaten biliyorum diyorsanız tekrar etmenizi öneririm.
Sizde biliyorsunuz ki websayfaları teknik terimlerden oluşur en azından nofollow takip etme demektir. Eğer öyle olmasa pek çok websayfası kalitesiz içeriklere link verdiğinden zarar görürdü.
Size bir dost tavsiyesi backlink sorgunuzu google üzerinden yapınız. Ve sitelerin içerisinde google'ın nofollowları backlink olarak sayıp saymadığını kontrol ediniz.
Bu arada bir autocadhocasi.com dur gidiyor. Siteniz dmoz kayıtlı eski bir site. Pek cok dofollow backlinki var. Ve siz diyorsunuz ki nofollow sayesinde buralara geldi.

Belki dofollow olarak linkinizin olduğu bir site sizi bu sıraya getirdi. Nerden biliyorsunuz ki google sıralama algoritmasını. Seo sadece backlink midir?
Ayrıca pr5 sitemden nofollow olarak yarıfiyatına size link satmak istiyorum. Alırım demişsiniz kabul ediyorsanız pm gönderin!