seohocasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

öncelikle ben bunu zaten açıkladım. Başlık oldukça mantıklı ben şu cümleyi dikkate alıyorum kardeşim, Farklı içerikte bir siteden dofollow alacağım, aynı içerikli bir siteden nofollow alırım. var mı daha ötesi.
BAsligin amaci tartisma cikararak reklam yapmak. Eger sen iyiniyetli olsan basliga "Bazi durumlarda nofollow, diger linklerden iyidir" yazarsin. Ilk yazindada o durumlari anlatirsin.

Bu konu icindede birisini seni koseye sikistirdiktan sonrada esit sartlarda dofollow iyidir ayagina yatmisinki, biz anlaiyoruz olan biteni. BUrasi dingonun ahiri degil. BIz anaokulu cocuklari degiliz.
iyi niyet kötü niyet konusu, konuyu cazip hale getirmek için başlık seçen (sizin tabirinizle) kişide değil, özgün fikir, analiz, deneyim ve tespitle yola çıkmış birinin konusunu baltalayan birisinde aranmalıdır.
Hocam sizin fikriniz ozgun degil. Anaklojiyle anlatayim.
Adamin biri diyorki, niye donu pantolonun altina giyiyoruz. Bundan sonra donu pantolonun ustune giyelim. Neyse eleman cekiyor altina pantolonu, ustunede donu, cikiyor sokaga... MIllet bu ne diye soruncada, ozgun fikir, analiz, deneyimle yola ciktim, beni baltalamayin diyor.

Diğer yazı için cevabımı tam okumadınız gailba. burada eksik bilgi ile bir kısmını yayınlamışsınız. matematiksel olarak anlatayım.
Sitenin 1 yazısı varsa google o bir yazı için günde 1 defa giriyorsa, günde 1 kez ziyaret etmiş olur. 2 yazı varsa, her bir yazı için günde 1 kez ziyaret edeceği için 2 yazı için de toplam 2 kez ziyaret etmiş olacak. Dolayısıyla 2 yazı varsa sitende 2x hızlı index alırsın. Eğer bu ikinci yazında da, son yazıları gösterirsen, bu 2x i son yazına da yansıtırsın. Herhalde şimdi anlaşıldı.
oyyy oyyy oyyy... Bence siz artik yazmayin. Gittikce komik oluyor. Sitede 2 yazi varsa, 2 kat hizli index aliyormusuz... hehehhe.

Neyse ben yemege gidiyorum. Hepinize iyi gunler...