en az benim kadar komiksin
1. ben İngilizce ve Almanca'da az çok anlarım. Yeter ki sen anlatmasını bil. Ben botlar kod olarak görüntülemez demiyorum ki. Sen Google'un bir tane botu var zannediyorsun ki, Bir google bot linki görür siteden çıkar o siteye gider. diğeri siz de kalır.
2. İyide sen hitler arttığı için demiyorsun ki, nofollow koyduğum için alexa yükseldi diyorsun. önce olayı kavra cümleyi de düzgün kur. Sen google botun ziyaretinden mi yüzlerce hit oldu da alexa yükseliyor zannediyorsun yoksa

.
3.
Nofollow'u 50 Kere Söyledim. senin anlayacağın şekilde anlatıyorum. Google amca, ben bu siteye nofollow ile linki verdim. sen o siteyi görürsün indexlersin mutlaka ama, benim pagerankımı alma ne olur. kalite puanımı düşürme tamam mı.
4. kimse nofollow un ne olduğunu bilmiyor. ne satması, daha açıklmaya kalktık, dünya yuvarlaktır demişiz gibi yargılıyorsunuz. Bir de nofollow link satılır desem ne olacak. Hem ben satma konusunda değil alma konusunda fikir belirtiyorum. Dofollow un yarı fiyatına versinler yemin ediyorum alırım.
5.

1- Önce google bloğudan nofollow ne işe yarar öğren ingilizcen varya.
2- Anlamıyorsun anlamazsında sana nasıl bir siteden bahsettiğimi dahi bilmiyorsun anca kafadan üretiyorsun.
3- Nofollow 2005 yılında ortaya çıkmış google,yahoo,msn tarafından destek almış bir uygulama.Ben bu linki veriyorum ama içeriği beni bağlamaz budur genel olarak ,bilinende bu linklerin değersiz olduğudur ve bir çok yerde uygulanır.Pr ile işim olmadı bunun pr ile alakası nedir ne diyorsun arapça gibisin anlamak mümkün değil.Benim nofollow vermemin tek amacı site dışına link çıkışı vermemek bunun nedenide açıktır seocusun ya anlatmaya gerek yok.
4- Sen çok biliyorsun ya boşver insanlar bilmesin.
Özetle 1-2 mesajında senin bu işten anlamadığını gerçekten anladım.googlenin 1 botu var

nofollow değerli he.