Ferhat zaten olayi anlatmis... Amac zaten tribunlere oynamak oldugu icin bu baslik secilmis. Birileri cevap versinki, tartisma alevlensin... Hulya Avsar 20-25 yildan beri ayni seyi yapiyor. Tartisma ciksinda, adim duyulsun, pazarlama yapayim diye dusununce bunlar ortaya cikiyor. Reklamin iyisi kotusu olmaz hesabi....
Kusura bakmayin, ama yazinin basligina nofollow, dofollowdan iyidir yazip, yazinin icindede normal sartlar altinda bu boyle degil diye yazan kisinin iyi niyetinden ben suphe ederim. Paylasmak isteyen insanda daha ilk yazisinda, son iki cumle benim blogta, linkide surda demez.
Yazinin icerigini tartisarakta zaman kaybetmenin alemi yok. Reklam basarili olmus. Diger yazidada indexlenme hizini 2,3, 5 katina cikarma olaylari anlatilmis. Akilli biri bu oranlari nasil belirledin diye sormus... BU konunun yazarinin verdigi cevap su: Hangisinin onceliklik oldugunu ve daha etkili oldugunu biliyorum...
Adam sana nasil olctun diyor, sen ben biliyorum diye cevap veriyorsun. Zaten bunu soyledikten sonra tartisacak bisey kalmiyor. Bu yazidada hicbir ispat, arguman yok. O yuzden tartisilacak bisey yok. Ama reklam basarili. Ozellikle oteki yaziyi analitik yaklasim falan sanan cok sazan bulunur Anadolu bozkirlarinda.
Sen söyleyeceklerini söyledikten sonra Tartışacak birşeyin kalmaması sana göre normal ama, kusura bakma senin sözünün üstüne söz söylemiş olacağız.
öncelikle ben bunu zaten açıkladım. Başlık oldukça mantıklı ben şu cümleyi dikkate alıyorum kardeşim,
Farklı içerikte bir siteden dofollow alacağım, aynı içerikli bir siteden nofollow alırım. var mı daha ötesi.
iyi niyet kötü niyet konusu, konuyu cazip hale getirmek için başlık seçen (sizin tabirinizle) kişide değil, özgün fikir, analiz, deneyim ve tespitle yola çıkmış birinin konusunu baltalayan birisinde aranmalıdır.
Diğer yazı için cevabımı tam okumadınız gailba. burada eksik bilgi ile bir kısmını yayınlamışsınız. matematiksel olarak anlatayım.
Sitenin 1 yazısı varsa google o bir yazı için günde 1 defa giriyorsa, günde 1 kez ziyaret etmiş olur. 2 yazı varsa, her bir yazı için günde 1 kez ziyaret edeceği için 2 yazı için de toplam 2 kez ziyaret etmiş olacak. Dolayısıyla 2 yazı varsa sitende 2x hızlı index alırsın. Eğer bu ikinci yazında da, son yazıları gösterirsen, bu 2x i son yazına da yansıtırsın. Herhalde şimdi anlaşıldı.
Bence daha çok, yazılarımı yanlış sanan sazan var.