supremacy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahaha gece gece öyle güldümki.

1 - Türkçe anlamıyorsanız ingilizce,almancada yazabilirim.Ya botlar siteyi kod olarak görüntüler link çıkışlarında olan değerde nofollow ibaresi varsa o linki dikkate almaz.O linkin olduğu adres indexini alır ancak o siteyi indexleyen bot sizin sitenizden çıkmaz.

2- Gülüyorum, index sayısı artması daha çabuk index almak gelen hit bunlar neci?Alexada site nasıl yükseliyor?Kuru hitlemi?

3- Aksini ispat edin.Ya nofollow nedir onu bir öğren bre.

4- Birtane nofollow link satsanıza kaç kişi alıcak bakalım?

5- Bende sizin bu safsatarınıza bayıldım.

Ya hoca sallada ölçülü salla.Görende google senin sanıcak neyse vakit değerlidir bu safsatalar böyle arada bir ortaya çıkar çıktığı gibide kalır.Yok efenim şuymuş buymuş Allah aşkına şu işlerden az buçuk anlayan bile güler şu safsatalara.
en az benim kadar komiksin

1. ben İngilizce ve Almanca'da az çok anlarım. Yeter ki sen anlatmasını bil. Ben botlar kod olarak görüntülemez demiyorum ki. Sen Google'un bir tane botu var zannediyorsun ki, Bir google bot linki görür siteden çıkar o siteye gider. diğeri siz de kalır.

2. İyide sen hitler arttığı için demiyorsun ki, nofollow koyduğum için alexa yükseldi diyorsun. önce olayı kavra cümleyi de düzgün kur. Sen google botun ziyaretinden mi yüzlerce hit oldu da alexa yükseliyor zannediyorsun yoksa .

3. Nofollow'u 50 Kere Söyledim. senin anlayacağın şekilde anlatıyorum. Google amca, ben bu siteye nofollow ile linki verdim. sen o siteyi görürsün indexlersin mutlaka ama, benim pagerankımı alma ne olur. kalite puanımı düşürme tamam mı.

4. kimse nofollow un ne olduğunu bilmiyor. ne satması, daha açıklmaya kalktık, dünya yuvarlaktır demişiz gibi yargılıyorsunuz. Bir de nofollow link satılır desem ne olacak. Hem ben satma konusunda değil alma konusunda fikir belirtiyorum. Dofollow un yarı fiyatına versinler yemin ediyorum alırım.

5.