MicroChip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
direk olarak nofollow, dofollow'dan daha faydalıdır diyerek bence bir önyargı ortamı oluşturmuşsunuz ve insanlar konu içeriğini okusalar bile tam anlamıyla önyargıyı aşamadıkları için yükleniyorlar size.
MicroChip, bu arkadasin amaci zaten tartisma cikarmak. ONyargi zaten bilerek olusturuluyor. Ferhat zaten olayi anlatmis... Amac zaten tribunlere oynamak oldugu icin bu baslik secilmis. Birileri cevap versinki, tartisma alevlensin... Hulya Avsar 20-25 yildan beri ayni seyi yapiyor. Tartisma ciksinda, adim duyulsun, pazarlama yapayim diye dusununce bunlar ortaya cikiyor. Reklamin iyisi kotusu olmaz hesabi....

Kusura bakmayin, ama yazinin basligina nofollow, dofollowdan iyidir yazip, yazinin icindede normal sartlar altinda bu boyle degil diye yazan kisinin iyi niyetinden ben suphe ederim. Paylasmak isteyen insanda daha ilk yazisinda, son iki cumle benim blogta, linkide surda demez.

Yazinin icerigini tartisarakta zaman kaybetmenin alemi yok. Reklam basarili olmus. Diger yazidada indexlenme hizini 2,3, 5 katina cikarma olaylari anlatilmis. Akilli biri bu oranlari nasil belirledin diye sormus... BU konunun yazarinin verdigi cevap su: Hangisinin onceliklik oldugunu ve daha etkili oldugunu biliyorum...

Adam sana nasil olctun diyor, sen ben biliyorum diye cevap veriyorsun. Zaten bunu soyledikten sonra tartisacak bisey kalmiyor. Bu yazidada hicbir ispat, mantikli arguman yok. NOfollowu cikaran google diye arguman ureten biriyle, ben hangisinin daha onceliklik oldugunu biliyorum diyen biriyle tartisma zaten olmaz. O yuzden tartisilacak bisey yok. Ama reklam basarili. Ozellikle oteki yaziyi analitik yaklasim falan sanan cok sazan bulunur Anadolu bozkirlarinda.

Yanliz burasi dingonun ahiri degil. SEO isini bilenlerde var. KAlede kova yasar yok. Yemeyiz biz bu numaralari. BU goller sadece amator kumede, sizin mahalle maclarinda olur. Burasi BAnk asya 1. lig. Burda boyle gol olmaz.