seohocasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ah ah, ben ne anlatayım, ne öğreteyim size, söylediğiniz cümleler külliyen yanlış. maddeler halinde açıklıyorum

1. nofollow ile sitede botlar dursun, dofollow ile çıksın nasıl bu yorumu yapabiliyorsunuz. çok komik ya nofollow pagerank olarak takip etme demektir. Nofollow verdiğiniz linkleri Google kalite puanı olarak takip etmez. Siz google onları indexlemeyecek mi sanıyorsunuz.

2. Alexa artması konusunu en mantıklı şekliyle açıklamıştım. Sitede turlaması, google ziyaret ettiğinde önceden farketmediği pekçok şey gördüyse, yani çok değişiklik olduysa elbette daha çok turlar, ondan sonra linklere yönelir.

3. <a href= " link " rel "takipetmebulinkibot" > buna harbi koptum . takipetmebulinkibot = nofollow sizin gözünüzde, Siz google ile aynı dünyaların insanı değilsiniz. ikinizin de çok farklı görüşleri var.

4. , pr li nofollow un ne önemi var pagerank mı arttıroyurz. nofollow alıyorsak pagerank artmıyor demektir. pagerank arttırmayacaksa da niye yüksek pr li backlink alalım.

5. Kurduğunuz senaryoya, google 'un hikayesini anlatmanıza bayıldım.
Hahaha gece gece öyle güldümki.

1 - Türkçe anlamıyorsanız ingilizce,almancada yazabilirim.Ya botlar siteyi kod olarak görüntüler link çıkışlarında olan değerde nofollow ibaresi varsa o linki dikkate almaz.O linkin olduğu adres indexini alır ancak o siteyi indexleyen bot sizin sitenizden çıkmaz.

2- Gülüyorum, index sayısı artması daha çabuk index almak gelen hit bunlar neci?Alexada site nasıl yükseliyor?Kuru hitlemi?

3- Aksini ispat edin.Ya nofollow nedir onu bir öğren bre.

4- Birtane nofollow link satsanıza kaç kişi alıcak bakalım?

5- Bende sizin bu safsatarınıza bayıldım.

Ya hoca sallada ölçülü salla.Görende google senin sanıcak neyse vakit değerlidir bu safsatalar böyle arada bir ortaya çıkar çıktığı gibide kalır.Yok efenim şuymuş buymuş Allah aşkına şu işlerden az buçuk anlayan bile güler şu safsatalara.

Şuda nokta olsun google blog zahmet edip okursunuz belki.

http://googleblog.blogspot.com/2005/...ment-spam.html