supremacy, öncelikle linki takip etme demek benim yayınladığım bu linki benim tarafımdan indexleme demek. önce bu noktada anlaşalım. o işi yapan nofollow değil no indextir. direk türkçeye çevirerek uygulamayın bu seoyu.
daha sonra, linkleri nofollow a çevirdiğin zaman çok az bir alexa da artış olur. Sebebi, 100 tane link varsa hepsine rel="nofollow" eklediğinde toplam html boyutuna 14 karakter eklenmiş oluyor 100 link olduğunu düşünürsen 1400 karakter sayfanın boyutu arttığı için her bir ziyarette de o kadar band artar ve alexa yükselir. bu olduklça doğal. ama az bir etki eder.
link çıkışı olan sitelerde çok iyi. ama seo ya etkisini daha önce de sölemiştim. imleme sitelerine linkimizi eklediğimizde eklediğimiz title da sayfamız yükseliyor. ama imleme siteleinin çoğu nofollow bu da nofollow un etkisini gösteriyor.
önce bir

istiyorum niye?
56.800.000 arama sonucunda 1 siteyi ilk sayfa 3. sıraya çıkarmak üstelik kararlı adımlar ile bu işi yapmak bilgi ister.Şükür o bilgide bizde var.Seocu v.s değilim.
Şimdi noindex ile nofollow arasıda dünya kadar fark var no index ile işim yok.Sitemde link çıkışları oluyor botlar siteye gelip bakıyorlar linklere, düşüyorlar o linklerin peşine bende botlar daha çok kalsın diyerekten nofollow ataması yaptım faydasını gördüm.Atamaları eskiye dönük değil yeni konular için yaptım zira 8 k konuyu sqldan linklere nofollow v.s atamak kolay değil.
Alexa yükseldi + hit oldu çünkü linkler değersizdi, botlar linkleri dikkate almadı ve sitede daha çok turladı daha çok indexleme yaptı.Site dışına nerde ise çıkış vermedim bunu ben denedim.
Nofollowu gizli bir silah gibi görüyorsunuz böyle bir teziniz var.Peki
<a href= " link " rel "takipetmebulinkibot" > yazdık eğer bu bot ordaki etiketi görüp hala o linkin peşine düşüyorsa kusura bakma ama o bot asalaktır.
nofollow olduğu gibi dofollowda var birinde takipet diyoruz birinde takipetme diyoruz bunda insanları kandırcak yada insanların anlamıycağı ne var?Bunun üstüne daha tez üretmenin senaryo çıkarmanın anlamı nedir? Elle tutulur gözle görülür fayda nedir?
Şimdi kaç kişi pr 5 4 ten nofollow link ister paralı?