WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temeliniz ney, ispat ta koyuyorsunuz o zaman ispatlayın işe yaradığını.
Bir insan mesajlarından belli eder kendini digiklan'ı mesajlarındanda tanıyorum reeldende görmüşlüğüm var.

Ben size acemi gözü ile bakıyorum. Mesajlarınız, avatarınız, nickiniz, davranış biçimleriniz.

Hiç profesyonel bir kullanıcıyı andırmıyor bana.
siz bu konu altında yaptığım hiçbir yorumu okumamışsınız zaten benim dayanağımın olmamasını söylediğinizdn bunu çıkarıyorum.

aynı zamanda kıyaslama yaparken ben bir kişi hakkındaki bilgilerinizle değil, iki kişi hakkındaki bilginizle kıyaslama yapın diyorum. hala ben tanıyorum, biliyorum digiklanı diyorsunuz. beni nerden tanıyorsunuz peki bende interntte aktif birisiyim. her yeni bilgiyi okur değerlendirir, uygular, analiz eder, kanıtlar, öğretirim.

bir insanın R10 üzerindeki mesaj sayısı, rep puanı, r10 rankı üzerinden değerlendirilmesi ne kadar yanlış.

Eğer bir üyenin, mesaj sayısı fazla olduğu için (gerekliliğine bakılmaksızın) itibarı fazla oluyorsa, repi fazla olduğu için (kimin attığına bakılmaksızın) o kişinin itibarı fazla oluyorsa. Parasıyla satın aldığı, silver, gold üyeliğe bakıp o insanın kişiliği, özellikleri değerlendiriliyorsa ben o R10 da yokum.

bu ne biçim anlayış arkadaş. 1000 lerce mesajı var diye daha mı bilgi oluyor. Hangi mesajında üretilmiş, sentezlenmiş bir bilgi var bakılıyor mu?

asıl acemi ve geri kalmış insan bu kriterlere bakarak insan analizi yapandır.