KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi de adam "İslam adına" diyip zulüm uyguluyorsa bunun İslam'ı bağlayan yönü nedir?
Iyide butun dunyaki islam ulkeleri boyle... Yani herkes islam adina biseyler yaparken hosgorusuzlukle yapiyor. Sonrada digerleri bu dinde yoktur diye isin icinden cikmaya calisiyor. Islami baglayan yonu ne diyorsun? Yapan islam adina yapiyor her turlu seyi.

Darfurda muslumanlar katliam yapti. Daha 5-6 yillik olay. Hangi musluman ulke, cemaat tepki gosterdi? Her turlu vahseti yapiyorlar, ondan sonrada basliyorlar batililarin vahsi kapitalizmi, bizi kesecekler, bicecekler diye vaaz vermeye.

O zaman bu kafa kesenlere, cocugun ustunden araba gecirenlere anlatin islamin ne oldugunu. Kesmesinler milleti. Katliam yapanlarada bi zahmet diger muslumanlar engel olmaya calissin. MUslumanlar once iyi niyetini digerlerine gostersin... Islam bu degilse, islamin ne oldugunu bilmeyen islamcilara islami anlatin o zaman.